riscurile absorbantelor
-
0 0
Fetelor, stiati ca peste 62% dintre problemele de sănătate intimă sunt cauzate de absorbantele nesterile, neigienice, nesigilate, obţinute din materiale reciclate şi înălbite cu clor. In decursul întregii vieţi, o femeie foloseste peste 15.000 astfel de absorbante, punându-şi sănătatea în pericol. Un studiu la fel de alarmant demonstrează că Romania este astăzi pe primul loc, în Europa, la numărul cazurilor de cancer de col uterin????
Cred ca e timpul sa ne acordam mai multa atentie si sa ne alegem absorbantul cu aceeasi grija cu care ne alegem alimentele.
Am auzit ca in Romania, SINGURUL absorbant steril si din bumbac organic de pe piata este Lady Anion, care are incorporta o si banda cu turmalina care emite anioni si infrarosii. Asta inseamna ca bacteriile care, in mod normal se dezvolta cu rapiditate in mediul umed si cald, sunt indepartate. Ceea ce m-ar incanta este BUMBACUL ORGANIC SI PUTEREA SUPER-MARE DE ABSORBTIE. L-a folosit cineva? Recomandari? -
Fluturas2014 said:
Fetelor, stiati ca peste 62% dintre problemele de sănătate intimă sunt cauzate de absorbantele nesterile, neigienice, nesigilate, obţinute din materiale reciclate şi înălbite cu clor. In decursul întregii vieţi, o femeie foloseste peste 15.000 astfel de absorbante, punându-şi sănătatea în pericol. Un studiu la fel de alarmant demonstrează că Romania este astăzi pe primul loc, în Europa, la numărul cazurilor de cancer de col uterin????
Cred ca e timpul sa ne acordam mai multa atentie si sa ne alegem absorbantul cu aceeasi grija cu care ne alegem alimentele.
Am auzit ca in Romania, SINGURUL absorbant steril si din bumbac organic de pe piata este Lady Anion, care are incorporta o si banda cu turmalina care emite anioni si infrarosii. Asta inseamna ca bacteriile care, in mod normal se dezvolta cu rapiditate in mediul umed si cald, sunt indepartate. Ceea ce m-ar incanta este BUMBACUL ORGANIC SI PUTEREA SUPER-MARE DE ABSORBTIE. L-a folosit cineva? Recomandari?
Cancerul de col uterin nu este produs din cauza absorbantelor nesterile.
In ultimii ani s-a dovedit stiintific ca este produs de HPV (Human Papiloma Virus) luat direct prin contact sexual fara protectie, care netratat ajunge in ani buni sa devina cancer.
Si cancerul din gat este produs de acelasi HPV.
La fel de bine, sex fara protectie inseamna si luarea altor boli cu transmitere sexuala. Dintre cele mai grave fiind SIDA, Sifilis... si nici astea nu se iau prin tampoane nesterile si raspandirea lor este in crestere din ignoranta purtarii protectiei la sex.
Sunt o multime de cazuri chiar pe acest site unde vin fete care fac sex neprotejat, intreband daca au ramas insarcinata. Marea lor problema este o sarcina, dar nici prin cap nu le trece ca pot lua si boli venerice care le pot ucide. -
Fluturas2014 said:
Am auzit ca in Romania, SINGURUL absorbant steril si din bumbac organic de pe piata este Lady Anion, care are incorporta o si banda cu turmalina care emite anioni si infrarosii. Asta inseamna ca bacteriile care, in mod normal se dezvolta cu rapiditate in mediul umed si cald, sunt indepartate. Ceea ce m-ar incanta este BUMBACUL ORGANIC SI PUTEREA SUPER-MARE DE ABSORBTIE. L-a folosit cineva? Recomandari?
Cred ca ce ai auzit tu este total eronat.
Sunt zeci de produse intrenationale importate de piata romaneasca, toate sterile, care intalnesc niste standarde de calitate fara de care nu pot parasii fabrica respectiva.
Demult Romania nu mai traieste cu capul in traista. Absorbantele au un standard impus prin lege si ma indoiesc ca cineva ar risca asa ceva. Poate cele cumparate de pe tarabe din piete, care pot fi contrafacute.
Daca tu vii aici sa faci rec lama la absorbatul ala, te pot intelege....dar macar ai bun simt si nu mai spune ca-i "SINGURUL" produs steril si ca celelalte produc cancer de col uterin, ca esti departe tare de adevar. -
Maricon said:
Fluturas2014 said:
Cred ca ce ai auzit tu este total eronat.
Sunt zeci de produse intrenationale importate de piata romaneasca, toate sterile, care intalnesc niste standarde de calitate fara de care nu pot parasii fabrica respectiva.
Demult Romania nu mai traieste cu capul in traista. Absorbantele au un standard impus prin lege si ma indoiesc ca cineva ar risca asa ceva. Poate cele cumparate de pe tarabe din piete, care pot fi contrafacute.
Daca tu vii aici sa faci rec lama la absorbatul ala, te pot intelege....dar macar ai bun simt si nu mai spune ca-i "SINGURUL" produs steril si ca celelalte produc cancer de col uterin, ca esti departe tare de adevar. -
Maricon, nu incerc sa fac reclama deloc. Eu doar vorbesc din perspectiva unui client multumit. Uite, am folosit pana acum multe tipuri de absorbante tocmai pentru ca, fiind mai sensibila si luptandu-am mereu cu candidoze (care apar pe fondul scaderii imunitatii) am avut mai mereu probleme de la celelalte absorbante (infectii, iritatii), dincolo de senzatiile neplacute date de materialele sintetice. Prietenei mele, chiar medicul ginecolog i-a recomandat sa renunte la absorbante si sa foloseasca vata de calitate foarte buna!. In momentul in care eu am folosit Lady Anion, am ramas uimita de diferenta. pentru ca, intr-adevar, este singurul din bumbac organic de pe piata. Si antibacteriene (ceea ce nu poti spune despre celelalte absorbante). Placandu-mi produsul, am inceput sa citesc despre el si sa il studiez. Asa am descoperit si riscurile la care ne supun absorbantele sintetice si cum actioneaza componentele naturale ale acestui absorbant asupra pielii. Iar acum, pur si simplu, fara sa fac niciun fel de comert (mai ales ca produsul se vinde prin distribuitori, asa ca nu am nimic de castigat) vreau sa vorbesc celor care cauta un absorbant de calitate, cu proprietati unice. Stim cine detine monopolul in Romania pe segmentul acesta de piata. Eu doar vreau sa spun ca ceea ce intalnesti cel mai frecvent, nu neaparat cel mai bun. Recomand din tot sufletul celor care au aceleai probleme de sensibilitate...
-
Fluturas2014 said:Maricon, nu incerc sa fac reclama deloc. Eu doar vorbesc din perspectiva unui client multumit. Uite, am folosit pana acum multe tipuri de absorbante tocmai pentru ca, fiind mai sensibila si luptandu-am mereu cu candidoze (care apar pe fondul scaderii imunitatii) am avut mai mereu probleme de la celelalte absorbante (infectii, iritatii), dincolo de senzatiile neplacute date de materialele sintetice. Prietenei mele, chiar medicul ginecolog i-a recomandat sa renunte la absorbante si sa foloseasca vata de calitate foarte buna!. In momentul in care eu am folosit Lady Anion, am ramas uimita de diferenta. pentru ca, intr-adevar, este singurul din bumbac organic de pe piata. Si antibacteriene (ceea ce nu poti spune despre celelalte absorbante). Placandu-mi produsul, am inceput sa citesc despre el si sa il studiez. Asa am descoperit si riscurile la care ne supun absorbantele sintetice si cum actioneaza componentele naturale ale acestui absorbant asupra pielii. Iar acum, pur si simplu, fara sa fac niciun fel de comert (mai ales ca produsul se vinde prin distribuitori, asa ca nu am nimic de castigat) vreau sa vorbesc celor care cauta un absorbant de calitate, cu proprietati unice. Stim cine detine monopolul in Romania pe segmentul acesta de piata. Eu doar vreau sa spun ca ceea ce intalnesti cel mai frecvent, nu neaparat cel mai bun. Recomand din tot sufletul celor care au aceleai probleme de sensibilitate...
Atunci nu poti generaliza, ca ala de-i faci tu reclama si-l consideri atat de bun este "singurul" pt ca nu-i adevarat, dar raman la parerea ca ai un interes sa-i faci reclama.
In ce privesc candidozel, poate ar fi bine s apui mana sa citesti cine le produce si sa sa incerci sa-ti reglezi tractul digestiv intai. Candidoza este produsa de o bacterie candida albicanis care traieste de obicei in armonie cu alte bacetrii in stomacul nostru. Folosirea indelungata a antibioticelor poate produce un inbalas bacterial in stomacul nostru, care scapata de sub control poate produce o candidoza. Daca cadidoza a aparut si in vaginul tau, imagineaza-ti cat de plina poti fi din stomac , pe intestine pana in vagin.
Tratamentul candidozei se face din stomac luand probiotice si vaginal, introducand probiotice sau ovule cu canesten.
Candidozele nu se produc din cauza absorbantelor nesterile!
Problemele tale sunt mai adanaci decat crezi. Absorbantele, nu au vina atat de mare!
Iritatiile locale pot fi produse si de chilotii care nu sunt de bumbac 100%, asta este stiut.
Unele femei sunt atat de sensibile ce imediat cum poarta altfel de chilot decat de bumbac se irita. Nu uita ca porti absorbat 2-3 zile pe luna si chilotii supraelastici probabil 25 de zile/luna.
Deci, ce te irita mai mult, un abosrbat de 3 zile sau chilotii frumsoi dar total iritanti?
La momentul asta pe piata sunt produse pentru toate gusturile, preferintele si pungile.
Alegi ce-ti place si ce ti se potriveste tie cel mai bine.
Dar de la a gasii un produs care te multumeste si a venii pe un forum sa-l lauzi ca fiind "singurul" care te apara de toate cele... cand de fapt sunt zeci de produse f bune, inseamna ca tu ai un interes sa-l promovezi doar pe acela.
-
Fetelor, amandoua aveti dreptate. Maricon, intr-adevar, candidoza nu e produsa de absorbante (dar nu asta reiese din ceea ce spune Fluturash...). Nu ii iau apararea pentru ca, intr-adevar, nu sunt de acord cu generalizarea. Viz-a-vis de produsul in sine, insa, eu sunt o utilizatoare foarte multumita a Lady Anion si mi se pare frumos ca atunci cand aflam despre lucruri bune, sa spunem si altora.
Cred ca e bine sa ne alegem cu foarte mare grija absorbantele. daca acordam atat de multa atentie etichetelor de pe alimente si suntem in cautare de hrana bio....nu vad de ce nu am opta si pentru absorbante din bumbac organic.
Eu ma declar fanla Lady Anion iar pe mine absorbantul m-a ajutat sa nu mai dezvolt iritatii urate, de la absorbantele obisnuite.
Maricon said:Fluturas2014 said:Maricon, nu incerc sa fac reclama deloc. Eu doar vorbesc din perspectiva unui client multumit. Uite, am folosit pana acum multe tipuri de absorbante tocmai pentru ca, fiind mai sensibila si luptandu-am mereu cu candidoze (care apar pe fondul scaderii imunitatii) am avut mai mereu probleme de la celelalte absorbante (infectii, iritatii), dincolo de senzatiile neplacute date de materialele sintetice. Prietenei mele, chiar medicul ginecolog i-a recomandat sa renunte la absorbante si sa foloseasca vata de calitate foarte buna!. In momentul in care eu am folosit Lady Anion, am ramas uimita de diferenta. pentru ca, intr-adevar, este singurul din bumbac organic de pe piata. Si antibacteriene (ceea ce nu poti spune despre celelalte absorbante). Placandu-mi produsul, am inceput sa citesc despre el si sa il studiez. Asa am descoperit si riscurile la care ne supun absorbantele sintetice si cum actioneaza componentele naturale ale acestui absorbant asupra pielii. Iar acum, pur si simplu, fara sa fac niciun fel de comert (mai ales ca produsul se vinde prin distribuitori, asa ca nu am nimic de castigat) vreau sa vorbesc celor care cauta un absorbant de calitate, cu proprietati unice. Stim cine detine monopolul in Romania pe segmentul acesta de piata. Eu doar vreau sa spun ca ceea ce intalnesti cel mai frecvent, nu neaparat cel mai bun. Recomand din tot sufletul celor care au aceleai probleme de sensibilitate...
Atunci nu poti generaliza, ca ala de-i faci tu reclama si-l consideri atat de bun este "singurul" pt ca nu-i adevarat, dar raman la parerea ca ai un interes sa-i faci reclama.
In ce privesc candidozel, poate ar fi bine s apui mana sa citesti cine le produce si sa sa incerci sa-ti reglezi tractul digestiv intai. Candidoza este produsa de o bacterie candida albicanis care traieste de obicei in armonie cu alte bacetrii in stomacul nostru. Folosirea indelungata a antibioticelor poate produce un inbalas bacterial in stomacul nostru, care scapata de sub control poate produce o candidoza. Daca cadidoza a aparut si in vaginul tau, imagineaza-ti cat de plina poti fi din stomac , pe intestine pana in vagin.
Tratamentul candidozei se face din stomac luand probiotice si vaginal, introducand probiotice sau ovule cu canesten.
Candidozele nu se produc din cauza absorbantelor nesterile!
Problemele tale sunt mai adanaci decat crezi. Absorbantele, nu au vina atat de mare!
Iritatiile locale pot fi produse si de chilotii care nu sunt de bumbac 100%, asta este stiut.
Unele femei sunt atat de sensibile ce imediat cum poarta altfel de chilot decat de bumbac se irita. Nu uita ca porti absorbat 2-3 zile pe luna si chilotii supraelastici probabil 25 de zile/luna.
Deci, ce te irita mai mult, un abosrbat de 3 zile sau chilotii frumsoi dar total iritanti?
La momentul asta pe piata sunt produse pentru toate gusturile, preferintele si pungile.
Alegi ce-ti place si ce ti se potriveste tie cel mai bine.
Dar de la a gasii un produs care te multumeste si a venii pe un forum sa-l lauzi ca fiind "singurul" care te apara de toate cele... cand de fapt sunt zeci de produse f bune, inseamna ca tu ai un interes sa-l promovezi doar pe acela.
-
AnutaIONE said:
Fetelor, amandoua aveti dreptate. Maricon, intr-adevar, candidoza nu e produsa de absorbante (dar nu asta reiese din ceea ce spune Fluturash...). Nu ii iau apararea pentru ca, intr-adevar, nu sunt de acord cu generalizarea. Viz-a-vis de produsul in sine, insa, eu sunt o utilizatoare foarte multumita a Lady Anion si mi se pare frumos ca atunci cand aflam despre lucruri bune, sa spunem si altora.
Cred ca e bine sa ne alegem cu foarte mare grija absorbantele. daca acordam atat de multa atentie etichetelor de pe alimente si suntem in cautare de hrana bio....nu vad de ce nu am opta si pentru absorbante din bumbac organic.
Eu ma declar fanla Lady Anion iar pe mine absorbantul m-a ajutat sa nu mai dezvolt iritatii urate, de la absorbantele obisnuite.
Nu citi printre randuri!
Nici nu am comentat ca nu ar fi bune aceste absorbantele organice!
Eu m-am legat direct de faptul ca Fluturash a afirmat ca: " Am auzit ca in Romania, SINGURUL absorbant steril si din bumbac organic de pe piata este Lady Anion".
Ceea ce-i total neadevarat si incorect. La ora asta pe piata romaneasca sunt zeci de produse sterile si la fel de bune ca cele organice ca cel indicat de voi doua. Marea majoritate sunt importate si intra pe piata romaneasca cu certificate legale de sterilitate si puritate.
Nimeni nu risca sa-si piarda licenta de fabricatie faslificand produsul sau jucandu-se cu calitatea lui.
Totodata este exterm de cunsocut ca omul sarac se mai uita si la banut si de multe ori, desii stie ca risca sa cumpere un produs contarfacut , il cumpara dupa taraba din piata sau din Doraly sau cine stie ce en gross putred.
Daca iti respecti corpul si ai grija de el, cumpara tampoanele din farmacii si vei avea siguranta ca sunt 100% sterile si originale.
Preferinta pentru cele 100% cu bumbac, sau cele cu mai putin bumbac este doar alegerea ta.
De cele mai multe ori nu tamponul iti face chiar atat de multa iritatie, ca in fond pe ala il folosesti 3 zile...pe cand celelalte 25 de zile din luna tu folosesti chiloti de licra, sau dantela sau orice alt material sintetic, care iti fac mai rau decat iti inchipui tu. Deci, nu da vina totala pe tampoanele care produc iritatii, ca mai sunt si chilotii.