Mica, mare problema

•  
    • 36 mesaje
    7 Apr 2014, 11:53
    0 0
    Cum am spus, am o mica, mare problema. Imi intarzie ciclul menstrual (aprox. 2 saptamani) in conditiile in care pana acum imi venea regulat. Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala, dar nu s-a intamplat sa fie neprotejat. Am facut pt orice eventualitate si test de sarcina (doua chiar) si au iesit negative. Deci, din experienta voastra, care ar putea fi motivul? 
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Apr 2014, 12:35
    0 0
    Biianca1 said:Cum am spus, am o mica, mare problema. Imi intarzie ciclul menstrual (aprox. 2 saptamani) in conditiile in care pana acum imi venea regulat. Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala, dar nu s-a intamplat sa fie neprotejat. Am facut pt orice eventualitate si test de sarcina (doua chiar) si au iesit negative. Deci, din experienta voastra, care ar putea fi motivul? 

Depinde cand ai facut testele de sarcina.
    Daca le-ai facut inainte de intarzierea de 2 saptamani nu sunt corecte si este posibil sa fie sarcina. O alta posibilitate ar fi sarcina ectopica  Sau o dereglare hormonala.

Depinde foarte mult de protectia care ati folosit-o, marea majoritate nu au 100% eficacitate avand o marja maricica de erori.
    Nici prezervativul nu te acopera 100%, mai ales  daca v-ati jucat inainte cu penisul prin vagin si nu si-a pus prezervativul  inainte de a incepe sexul. Lichidul preejaculator si-a facut de cap, scurgandu-se in vaginul tau.

•  
    • 36 mesaje
    7 Apr 2014, 12:48
    0 0
    Le-am facut in prima saptamana de cand mi-a intarziat si in cea de a doua. Am folosit prezervativul (dar nu a ejaculat in vagin chiar daca avea prezervativ), si nu, nu ne-am "jucat" inainte. In cazul meu, inainte de a aparea efectiv ciclul menstrual am anumite "simptome" (irascibilitate, dureri abdominale, balonare, retentie de apa) si eu le simt si acum, dar nu inteleg de ce imi intarzie..
    Acest mesaj a fost editat de către Biianca1: 7 Apr 2014, 12:53
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Apr 2014, 13:35
    0 0
    Bianca, nu-i nevoie sa ejaculeze in vagin ca sa ramai insarcinata!
    In caz de nu stiai dar in primele 10 secunde cand penisul este introdus in vagin, elimina 2 picaturi de lichid, cu rol de lubrefiere. Acel lichid poate contine spermatozoizi si cum  acele picaturi sunt imposibil de simtit sau detectat, pot fertiliza un ovul aflat in perioada fertila.
    Un test corect de sarcina se face la 7-10 zile dupa intarzierea ciclului menstrual.

Dar citeste mai multe despre intarzierea menstruatiei aici:
    http://www.eva.ro/sanatate/ginecologie/11-motive-pentru-care-iti-intarzie-menstruatia-articol-34109.html
  •  
    • 36 mesaje
    7 Apr 2014, 14:01
    0 0
    Eu ziceam de ejaculat in prezervativ, cat era in vagin. Oricum, am luat decizia de a merge la medic, multumesc frumos!
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Apr 2014, 14:14
    0 0
    Sanatate maxima!

•  
    • 36 mesaje
    7 Apr 2014, 20:45
    0 0
    Multumesc frumos ! Am dat fuga azi, panicata, la un ginecolog Nu e nici o sarcina, doar o dereglare hormonala.. Mi-a dat niste pastilute pentru 10 zile si dupa un tratament pt alte 3 luni.