lentile de contact
-
2 Apr 2014, 12:170 0buna,port ochelari de 3 ani pt ca am dioptrii destul de mari,-7,-8,anul asta are sora mea nunta iar anul urmator voi fi eu mireasa si gandul ca voi aparea in toate pozele cu ochelarii,ma innebunesc,a mai avut cineva dioptrii asa mari si poarta lentile de contact?este vreun disconfort?cum le purtati?la cat timp se schimba?va rog sa ma lamuriti
-
2 Apr 2014, 17:17
ofilica said:buna,port ochelari de 3 ani pt ca am dioptrii destul de mari,-7,-8,anul asta are sora mea nunta iar anul urmator voi fi eu mireasa si gandul ca voi aparea in toate pozele cu ochelarii,ma innebunesc,a mai avut cineva dioptrii asa mari si poarta lentile de contact?este vreun disconfort?cum le purtati?la cat timp se schimba?va rog sa ma lamuriti
Da, nora mea are -16 la un ochi si -14 la celalalt si de 1 an de zile poarta lentile de contact.
Nascuta cu o problema majora la globul ocular a fost sortita sa ramana oaraba pana la 16 ani. A fost totusi o minune, pentru ca au trecut de atunci 10 ani si miopia nu a mai avansat, din contra s-a oprit si vede cu ochelari sau cu lentile de contact.
Am uitat sa specific ca nu traim in Romania, ca atare nu stim daca aceste lentile de contact se gasesc acolo. Ce pot sa spun este ca au costat undeva intre $400 si $500 de dolari. Adica, extrem de mult pt o simpla pereche de lentile de contact.
Mergi la oftalmolog si vezi ce ti se poate oferii.