rinoplastie
-
25 Mar 2014, 11:120 0<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Buna! Eu am apelat la rinoplastie pentru ca nu ma simteam deloc bine cu mine si am decis ca e momentul sa fac o schimbare. Inainte de a lua decizia m-am informat pe cat posibil despre interventie si despre medicii cei mai priceputi in domeniu. La clinica Doctorului Dobos am primit raspuns la toate intrebarile pe care le aveam si care ma ingrijorau. Astfel am ales operatia si ma simt extrem de multumita de rezultate. Daca vreti sa fiti tratati cu grija si seriozitate va recomand sa mergeti la clinica dansului. Puteti afla mai multe informatii si de pe site www.drdoboscalin.ro<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} <![endif]-->