Probleme la spate

•  
    • 47 mesaje
    19 Mar 2014, 11:13
    0 0
    <!--[if gte mso 9]> <![endif]-->

1.       Hello girls,

Am decis sa va scriu pentru a va recomanda un doctor care pe mine m-a ajutat enorm cu problemele la spate si poate  o sa va fie de ajutor si voua. Este vorba de domnul Dr. Mihail Dancesc, de la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Eu m-am tot confruntat cu probleme de spate in ultimii 2 ani si am crezut ca este doar din cauza posturii, insa in ultimul timp simptomele se tot agravau. La recomandarea unei prietene, am decis sa merg la consult la Dl Dr. Mihail Dancescu, care s-a dovedit un profesionist adevarat si mi-a raspuns la absolut toate intrebarile.  In urma consultului am aflat ca am hernie de disc si ca trebuie sa ma operez. Am avut un mare noroc cu aparatura moderna si specializarea cadrului medical: de la anestezisti, la asistente si la domnul dr chirurg Mihail Dancescu. Totul a decurs fara probleme si recuperare a fost fara probleme!  Daca aveti astfel de probleme, va recomand din toata inima sa mergeti la Dr. Mihail Dancescu de la Spitalul Sf. Constantin. Este un medic si un om de exceptie!

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} <![endif]-->