Reactii adverse medicamente!

•  
    • 567 mesaje
    15 Mar 2014, 13:10
    0 0
    Buna fetelor!
    Ma confrunt si eu o problema si vreau sa va intreb si pe voi daca a-ti trecut vreodata prin asa ceva! Am sa expun pe scurt problema...
    Acuzand durere la fiere si de spate dar mai ales in laterale m-am dus la medic pt un ecograf crezand ca poate am probleme cu rinichii. Nu rinichii au fost problema ci fierea marita si coloana. Medicul mi-a dat o reteta cu 3 medicamente- Movalis, Motilin si Midocalm.  Zis si facut, m-am dus la farmacie si am cumparat medicamentele luandu-le exact cum a zis medicul. Le-am luat 6 zile pt a 7 a zi m-am dus din nou la el. Durerile m-au lasat ce-i drept DAR simt ceva pe gat mai exact in stanga , nu ma doare ma jeneaza doar atunci cand inghit saliva si simtr ceva acolo. In ziua a 7 a cand m-am dus pt recontrol  i-am spus de aceasta problema iar el mi-a zis ca este o reactie advresa de la Movalis!!!! si ca de obicei asta trece in  vreo 2, 3 zile de cand stpoez iar daca nu-mi va trece in alte cateva zile sa ma duc la un ORL-ist!  Nu le-am mai luat dar simt in continuare acel ceva pe gat care  nu stiu cum sa-l descriu dar care imi da o stare de nervi de nu va pot spune!- normal ca nu mi-a convenit deloc deoarece te duci la medic cu o prblema si te intorci cu alta! Acum  urmeaza sa ma duc din nou luni insemnand iarasi o saptamana!
    Mentionez faptul ca nu m-am dus in spital ci la particular ,ma gandesc ca ar conta de obicei la particular ar fi mai atenti!
     In concluzie stau de vreo 2 saptamani cu asta in gat !
    Spune-ti va rog daca vi s-a intamplat si ce a-ti facut!  Mi-e foarte frica sa nu fi patit ceva grav!
  •  
    • 1510 mesaje
    15 Mar 2014, 18:14
    0 0
    Si eu aveam dureri asemănătoare cand luam antibiotice repetat,o durere pe partea stânga mai ales de-a lungul traheei parca...asa pe la jumătatea gâtului. Doctorița imi zicea mereu ca trece si trecea intr-adevăr,nu-mi amintesc daca făceam ceva anume,parca luam tinctura de propolis,miere,ceaiuri...acum vezi si tu daca nu trece mergi si la medic.

Off topic: noi vorbeam mai de mult despre peelinnguri chimice?
  •  
    • 567 mesaje
    15 Mar 2014, 18:28
    0 0
    in sfarsit mi-a raspuns cineva
    Acest mesaj a fost editat de către raissuca84: 15 Mar 2014, 18:31
  •  
    • 567 mesaje
    15 Mar 2014, 18:29
    0 0
    multumesc pt raspuns!
    de durut nu ma doare doar ma incomodeaza!
    chiar mai devreme am fost la 2 farmacii sa intreb sa aflu si parerea unor farmciste si ca niciodata au vb aceeasi limba ca sa zic asa!
    mi-au zis ca nu trebuia sa-mi dea 2 antiinflamatoare si ca ar fi ceva pe trahee cum ai zis si tu si ca intr-adevar imi va trece , nu este nimic grav! mi-au recomandat ce ai luat si tu propolis dar si trachisan ! pe acesta din urma l-am cumparat pt 2 zile caci asa mi-au zis . acum o sa vad daca imi va trece!

ps: nu stiu daca am vb despre peelinnguri chimice! acum nu-mi amintesc.
    Acest mesaj a fost editat de către raissuca84: 15 Mar 2014, 18:32
  •  
    • 1510 mesaje
    16 Mar 2014, 16:40
    0 0
    Ok ma bucur atunci daca te-ai mai lămurit