scurgeri la nesfarsit
-
0 0Buna tuturor.. problema mea probabil ca s a discutat de multe ori pe site doar ca la mine e mai diferit.. Deci am o scurgere zilnica, permanenta, doar in timpul menstruatiei nu o mai vad.. este transparenta, nu miroase, dar in fiecare sa zicem sa pateaza chilotul dupa mai multe ore intarindu se devine albuie. Am inteles ca orice femeie are o scurgere dar eu o am mereu.. am consultat mai multi ginecologi , unul mi a zis ca am o cantitate prea mare de hormoni in corp, sa specific ca iau si anticonceptionale, dupa altul mi a zis ca e o mica raceala si mi a dat tratament 5 zile cu ovule, dar fara rezultat, altul mi a zis ca e ceva normal nici nu stiu ce sa cred, problema e ma deranjeaza cateodata am senzatia ca sunt umeda,iar prob e ca in ultimele luni dupa menstruatie sa zicem 3-4 zile am niste mancarimi in zona intima, a devenit ceva deranjant... Rog daca se gaseste careva in acceasi situatie sa ma ajute cu un sfat ..multumesc...
-
didi2202 said:Buna tuturor.. problema mea probabil ca s a discutat de multe ori pe site doar ca la mine e mai diferit.. Deci am o scurgere zilnica, permanenta, doar in timpul menstruatiei nu o mai vad.. este transparenta, nu miroase, dar in fiecare sa zicem sa pateaza chilotul dupa mai multe ore intarindu se devine albuie. Am inteles ca orice femeie are o scurgere dar eu o am mereu.. am consultat mai multi ginecologi , unul mi a zis ca am o cantitate prea mare de hormoni in corp, sa specific ca iau si anticonceptionale, dupa altul mi a zis ca e o mica raceala si mi a dat tratament 5 zile cu ovule, dar fara rezultat, altul mi a zis ca e ceva normal nici nu stiu ce sa cred, problema e ma deranjeaza cateodata am senzatia ca sunt umeda,iar prob e ca in ultimele luni dupa menstruatie sa zicem 3-4 zile am niste mancarimi in zona intima, a devenit ceva deranjant... Rog daca se gaseste careva in acceasi situatie sa ma ajute cu un sfat ..multumesc...
cea mai comuna problema care determina aceste scurgeri cu aspect alb, brazos si mancarimi poate fi CANDIDA.
Un tratament cu candida este de 5 zile cu ovule sau de f lunga durata cu ceaiuri si plante naturale.
Daca la tine continua sa ai aceste mancarimi si scurgeri inseamna ca: ori te-ai re-contaminat de la pertener, pt ca el nu a facut tratament cu CANESTEN unguent ori ai atat de multa candida in corp ca trebuie tratemnt sa-l elimini de pe intestine intai.
Trebuie sa mentionez ca Candida nu este o boala sexuala, desii se poate lua si prin acest mod, sau un tratament cu antibiotice.
Chefirul si Probioticele sunt primele care ajuta la restabilirea florei bacteriene in stomac, omorand candida. Ideal este sa bei dimineta si seara, pe stomacul gol, cate un pahar de Chefir sau Sana si seara inainte de culcare.
Se mai recoamnda si introducerea unui tampon cu kefir in vagin si lasat peste noapte, dupa care se arunca,. Se fac spalaturi extrene cu apa calduta si bicarbonat de sodiu (alimentar) la exterior.
Uite aici material sa citesti:
http://www.sfatulmedicului.ro/Candidoza-si-alte-infectii-micotice/tratament-candida_10760
http://www.eva.ro/sanatate/ginecologie/candidoza-cauze-si-remedii-articol-5080.html
http://www.eva.ro/sanatate/ginecologie/cum-tratam-candidoza-vaginala-articol-28019.html
Ideal ar fi fost sa fii facut un teste citologic (al secretiei vaginale, sa se vada exact cu ce bacterie esti infectata), poate mergi totusi sa-l faci, nu-i scump si-ti poate spune chiar asistenta cand iei rezultatul.
-
Buna ziua, ceea ce descrieti ca scurgere vaginala este ceva fiziologic si nu ar trebui sa va ingrijoreze.Mancarimile care au aparut denota cel mai probabil o infectie.Pentru aceasta este important sa va faceti analizele, in primul rand un frotiu vaginal.Apoi se poate institui tratament.Pentru infectii vaginale sunt si antibiotice naturale care au rezultate foarte bune comparativ cu antibioticele clasice si fara efecte adverse, cum este Biomicin forte.Local se pot folosi ovulele Ginosept.