IPL-hirsutism-parul nedorit

•  
    • 571 mesaje
    5 Mar 2014, 10:56
    0 0
    Am tot vazut femei care au probleme cu parul de pe corp. Groaznic. Am si patit,dereglari hormonale etc. Intrebare cum le-ati rezolvat? A apelat cineva la epilare definitiva cu laser? A avut cineva hirsutism? Astept cu nerabdare raspunsuri ;;)
  •  
    • 5609 mesaje
    7 Mar 2014, 02:42
    0 0
    akitutz said:Am tot vazut femei care au probleme cu parul de pe corp. Groaznic. Am si patit,dereglari hormonale etc. Intrebare cum le-ati rezolvat? A apelat cineva la epilare definitiva cu laser? A avut cineva hirsutism? Astept cu nerabdare raspunsuri

Hirsutismul nu este doar o simpla creste a parul in exces, are la baza probleme mari endocrine si cu laserul nu rezolvi problema deloc, ca parul va continua sa creasca daca cauza nu este gasita, facut tratament corespunzator si rezolvata.

"in cazul in care o tumora ovariana sau corticosuprarenaliana este responsabila de aparitia hirsutismului, tratamentul cauzal este reprezentat de interventie chirurgicala.

Boala polichistica ovariana beneficiaza de tratament cu anticonceptionale, a caror doza trebuie prescrisa de catre medic.

Excesul de hormoni androgeni din hirsutismul idiopatic beneficiaza de tratament cu antiandrogeni (preparate care interfereaza cu actiunea hormonilor androgeni)"

Deci, primul pas este sa-ti rezolvi problema medical si apoi cosmetic!