Iritatie de la epilat

•  
    • 2039 mesaje
    11 Apr 2005, 23:06
    0 0
    Buna,fetelor!
    In urma unei epilari pe brate m-am ales cu o iritatie de toata "frumusetea".Nu stiu cum sa mai scap de ea.Vreau neaparat sa-mi treaca pana incepe caldura pentru ca nici nu as putea purta maneca scurta de cat de urat se vede.Sunt ca niste cosulete rosii.Am incercat cu tinctura de propolis (ca auzisem eu ca ar fi buna la asa ceva),dar nu se vede nici o ameliorare.Au trecut deja 2 saptamani si ma si mananca! Ce as putea face?
    Va multumesc frumos!
  •  
    • 299 mesaje
    12 Apr 2005, 13:02
    0 0
    incearca si cu Saprosan pudra. Cumpara-ti aparat de epilat. Costa dar scapi de epilatul cu ceara si este mult mai curat.
  •  
    • 2039 mesaje
    12 Apr 2005, 14:06
    0 0
    Merci pt raspuns!
    Am aparat de epilat, dar nu prea-mi place sa ma fac cu el pe maini, ca doare,dureaza mult si nu e asa eficient ca ceara (cresc ceva mai repede firele).
    Mersi inca o data!
  •  
    • 634 mesaje
    12 Apr 2005, 21:35
    0 0
    mititik, vezi ca subiectul asta a fost dezbatut mai demult cu lux de amanunte. Incearca si la frumusete pe paginile mai vechi.
  •  
    • 2039 mesaje
    14 Apr 2005, 15:34
    0 0
    Cameleon, iti multumesc din suflet pt sfatul tau!Mi-am cumparat Saprosan pudra cum mi-ai spus tu si sa stii ca deja, dupa numai 2 zile, au inceput sa-mi dispara cosuletele respective! Yupiiiii
    Va pup si mersi inca o data!