umflatura in vagin
-
26 Feb 2014, 00:300 0buna seara! sunt aproape 2 luni de cand simt intepaturi si dureri de burta acute. mi-a aparut si o umflatura, cat degetul mare de gros si de lung, de la intrare in sus in vagin, pe peretele dinspre uretra. sunt foarte speriata mai ales ca ginecologul a spus ca e doar o inflamatie care va trece cu timpul. tin sa precizez ca ma doare in continuare burta, cu tot cu tratament, si de raporturi sexuale nici nu se pune problema. imi cunosc corpul si acea formatiune moale, care iese chiar ca un hemoroid din vagin ma ingrijoreaza enorm. va rog sa imi spuneti daca vi s-a intamplat si voua asa ceva si daca as avea motive reale de ingrijorare. va multumesc din suflet!
-
26 Feb 2014, 00:47
ruxandrah said:buna seara! sunt aproape 2 luni de cand simt intepaturi si dureri de burta acute. mi-a aparut si o umflatura, cat degetul mare de gros si de lung, de la intrare in sus in vagin, pe peretele dinspre uretra. sunt foarte speriata mai ales ca ginecologul a spus ca e doar o inflamatie care va trece cu timpul. tin sa precizez ca ma doare in continuare burta, cu tot cu tratament, si de raporturi sexuale nici nu se pune problema. imi cunosc corpul si acea formatiune moale, care iese chiar ca un hemoroid din vagin ma ingrijoreaza enorm. va rog sa imi spuneti daca vi s-a intamplat si voua asa ceva si daca as avea motive reale de ingrijorare. va multumesc din suflet!
Schimba ginecologul de urgenta!
Unul care nu-ti face analize, nu-ti face scanare vaginala si nu verifica ce ai, spunandu-ti ca "este doar o inflamatie care va trece cu timpul" nu poate fu un medic bun nici pe departe. Nu te culca pe o ureche...du-te la altul si fa-ti analizele toate sa vezi ce ai. Nu doare degeaba si nici nu se umfla degeaba acolo!