Greturi si varsaturi
-
24 Feb 2014, 10:290 0Buna fetelor! Ieri prietenul meu a mancat o ciulama de ciuperci cu mamliguta. Cred ca a mancat cu pofta ca de ieri tot ii e rau. A dat afara apoi i-am facut un ceai de tei cu o felie de lamaie, i-am dat paine prajita, apa, suc natural de portocale, am incercat sa il tin hidratat. Pentru acteva ore s-a simtit ok, dar acum de dimineata nu s-a dus la servici pt ca ii e rau si o sa ma duc cu el la medic. Dar pana atunci trebuie sa faca ceva sa nu ii mai fie rau. I-am zis de citrice, paine prajita, lichide multe, sa nu stea intins in pat pe burta sau pe spate etc. Mai stiti alte remedii va rog
? Se simte tare rau si nu mai stiu ce sa ii fac sa isi revina putin..Va multumesc tare mult!!! Nu am cum sa gasesc in zona unde stam farmacii sau remedii romanesti deci sa excludem tratamentul medicamentos. Mi-a dat mesaj ca are intepaturi in zona pieptului, de aseara are...nu mai stiu ce sa ii fac...ma simt tare aiurea cand il aud ca e in starea asta
Acest mesaj a fost editat de către Poky: 24 Feb 2014, 10:46 -
24 Feb 2014, 10:51
Poky said:Buna fetelor! Ieri prietenul meu a mancat o ciulama de ciuperci cu mamliguta. Cred ca a mancat cu pofta ca de ieri tot ii e rau. A dat afara apoi i-am facut un ceai de tei cu o felie de lamaie, i-am dat paine prajita, apa, suc natural de portocale, am incercat sa il tin hidratat. Pentru acteva ore s-a simtit ok, dar acum de dimineata nu s-a dus la servici pt ca ii e rau si o sa ma duc cu el la medic. Dar pana atunci trebuie sa faca ceva sa nu ii mai fie rau. I-am zis de citrice, paine prajita, lichide multe, sa nu stea intins in pat pe burta sau pe spate etc. Mai stiti alte remedii va rog
? Se simte tare rau si nu mai stiu ce sa ii fac sa isi revina putin..Va multumesc tare mult!!! Nu am cum sa gasesc in zona unde stam farmacii sau remedii romanesti deci sa excludem tratamentul medicamentos. Mi-a dat mesaj ca are intepaturi in zona pieptului, de aseara are...nu mai stiu ce sa ii fac...ma simt tare aiurea cand il aud ca e in starea asta
In afara de ceai si pesmet nu este bine sa-i dai nimic! In principiu daca are ulcer si-i dai citrice se amplifica durerea.
Dar ceaiul un pic indulcit sau neindulcit este ok. Sincer, nu cred ca slabeste sau moare daca nu manaca, as aca, nu-ti fa probleme daca nu manaca nimic 2-3 zile, uneori chiar este bine sa dea o pauza stomacului ca sa elimine toxinele.
Iti spun asta avand in casa un fost bolnav de ulcer si o fost bolnava de gastrita.
Posibil o intoxicatie alimentara de la ciuperci.
Fuguta la medic sa nu fi fost otravite sau cu insecticide pe ele.
Nu uita ca si bauturile pot provoca spasme stomacale.
Eu si fii-miu am avut 1 sapt de stat la pat din cauza unui suc cumparat din mall cand am fost in tara. Deci, si sucurile pot fi o problema sau orice altceva ce a mai mancat in ziua aceea.
-
24 Feb 2014, 10:56Nu cred ca are ulcer sau gastrita. Adica asa cred.
Ciupercile le-am cumparat la conserva, nu au fost proaspete, le-am evitat din cauza asta.
Da trebuie sa ajungem in dimineata asta la doctor, chiar imi este tare frica sa nu fie ulcer sau gastrita, dar se hraneste bine si mananca sanatos, nu cred ca ar avea asa ceva.
Doamna ajuta sa fie ok. Multumesc :*!