Sanatos din toate punctele de vedere
-
0 0Ghidul "10 Pasi spre Sanatate" contine 10 pasi care include sanatatea din mai multe puncte de vedere. Alimentatie, efort fizic, disciplina sexuala, ganduri, spiritualitate etc. care sunt cei mai imporrtanti pasi ce ne definesc starea de sanatate. Cu totii meritam sa fim mai sanatosi.
Mai multe detalii despre lucrare aici : http://www.mai-sanatos.ro/ghidul-10-pasi-spre-sanatate/ -
Deci, ghidul asta este o lucrare personala a ta, conceputa din placerea ta de a scrie, mai precis de a copy and paste din lucrarile altora. Ai spus ca ai scris-o din experinta ta acumulata din ce ai citit pana la varsta actuala de 19 ani.
Mi se pare cam riscant sa vinzi o lucrare care acumuleaza diverse documente culese de pe internet, unele fondate, altele doar ipotetice, altele doar simple prezumtii si sa le vinzi ca un GHID de Sanatate.
Personal, mie nu-mi inspira incredere acest ghid, eu acumulez informatii despre sanatate de cel putin 20 de ani si ma indoiesc ca ai putea sa-mi spui ceva nou.
Afirmi de asemeni ca o faci din placerea de a ajuta oamenii!
Pot sa-ti spun un singur lucur, sa ajuti nu inseamna sa vinzi, inseamna sa daruiesti fara sa astepti nimici o recompensa. Aici nu mai este ajutor, este o afacere deja.
Daca te doare sufletul de oameni si doresti sa-i ajuti, atunci intrii pe forum si pune informatia pe care o detii pe gratis, asta inseamna ajutor, asta inseamna bunatate sufleteasca, ori ceea ce faci tu se cheama doar afacere, o afacere unde culegi documente de la altii si le publici sub numele tau.
-
_Anna said:
emi28_i95 said:Ghidul "10 Pasi spre Sanatate" contine 10 pasi care include sanatatea din mai multe puncte de vedere. Alimentatie, efort fizic, disciplina sexuala, ganduri, spiritualitate etc. care sunt cei mai imporrtanti pasi ce ne definesc starea de sanatate. Cu totii meritam sa fim mai sanatosi.
Mai multe detalii despre lucrare aici : http://www.mai-sanatos.ro/ghidul-10-pasi-spre-sanatate/te vinzi cam ieftin! 19 lei
partea proasta e ca nici asa nu se cumpara cartea 
Prețul ghidului mi se pare acceptabil pentru oricine. Acesta este motivul pentru care l-am pus la un așa preț. Momentan, ghidul este în format electronic, însă în curând va apărea și în formă tipărită. Chiar dacă va include și costurile cu tipăritul, prețul ghidului nu se va schimba.
Cine este interesat și vrea să adopte un stil de viață mai sănătos, acela va investi în propria sănătate.
Ghidul este în special dedicat tinerilor, dar bineînțeles, mulți tineri nu sunt interesați când vine vorba de sănătate și prin intermediul blogului voi încerca să-i motivez. Știu că se poate și îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce fac.
-
Maricon said:Deci, ghidul asta este o lucrare personala a ta, conceputa din placerea ta de a scrie, mai precis de a copy and paste din lucrarile altora. Ai spus ca ai scris-o din experinta ta acumulata din ce ai citit pana la varsta actuala de 19 ani.
Mi se pare cam riscant sa vinzi o lucrare care acumuleaza diverse documente culese de pe internet, unele fondate, altele doar ipotetice, altele doar simple prezumtii si sa le vinzi ca un GHID de Sanatate.
Personal, mie nu-mi inspira incredere acest ghid, eu acumulez informatii despre sanatate de cel putin 20 de ani si ma indoiesc ca ai putea sa-mi spui ceva nou.
Afirmi de asemeni ca o faci din placerea de a ajuta oamenii!
Pot sa-ti spun un singur lucur, sa ajuti nu inseamna sa vinzi, inseamna sa daruiesti fara sa astepti nimici o recompensa. Aici nu mai este ajutor, este o afacere deja.
Daca te doare sufletul de oameni si doresti sa-i ajuti, atunci intrii pe forum si pune informatia pe care o detii pe gratis, asta inseamna ajutor, asta inseamna bunatate sufleteasca, ori ceea ce faci tu se cheama doar afacere, o afacere unde culegi documente de la altii si le publici sub numele tau.
Plăcearea de a scrie nu înseamnă copy&paste. Da, într-adevăr, am scris din experiența acumulată din ce am citit, dar credeți că numai din atât? Credeți că acest ghid conține pasaje din anumite cărți și mă afirm ca fiind autorul acestora? Ei bine, nu. Aici este implicată și experiența proprie pe care am avut-o în urma informațiile pe care le-am aflat. Și s-au dovedit a fi adevărate prin simplul fapt că mi-au schimbat radical viața. De la un băiat care mânca numai alimente nesănătoase (apăreau problemele de sănătate), avea o gândire negativistă și nu avea niciun țel în viață, am ajuns persoana care sunt astăzi, cu o minte și un corp sănătos. Schimbarea s-a produs înainte, dar și pe parcursul scrierii acestui ghid. Am început să mănânc mai sănătos, să gândesc mai sănătos, să imi iubesc mai mult aproapele și să evoluez din punct de vedere spiritual. De asemenea am adoptat și un grad înalt de conștiință.
Aceste schimbări au survenit din urma studierii informațiilor despre sănătate. Mi-a plăcut și îmi place să fac asta. Consider că acest ghid este esențial pentru oamenii de rând, ca și mine, care nu au informațiile necesare pentru menținerea sănătății. Dacă aproximativ 10-20% din cititorii ghidului au pus în practică informațiile și le-au schimbat și lor viața, mă consider un om fericit. Experiența proprie nu poate fi înlocuită de nimeni și de nimic.
Mă bucur că există oameni ca dumneavoastră pe care îi interesează și dorește să fie mai sănătoși, acumulând cât mai multe informații, dar câți sunt ca dumneavoastră? Majoritatea oamenilor caută informații atunci când au o problemă, însă scopul meu este de a-i motiva să se mențină sănătoși, să aleagă calea sănătoasă și informațiile scrise în ghid se referă la exact ce trebuie să facă zi de zi. Ii explic ce e bun și ce nu să mănânce, cât de important e efortul fizic, respirația, disciplina sexuală, mediul în care trăim etc. Acest ghid cuprinde și bibliografia de unde m-am insipirat. Nu sunt plagiator sau ceva de genul ăsta. Ghidul nu conține ceva nou pentru dumneavoastră dacă spuneți că aveți experiență îndelungată în domeniu, însă pentru o persoană care nu știe ce implică o sănătate bună, probabil totul i se va părea nou în ghid. Sunt niște principii scrise simplist de mine ca să poată fi bine asimilate de cei care nu fac parte din domeniu. Poate că nu ați înțeles pe ce segment mă adresez eu cu acest ghid.
Dumneavoastră considerați că ceea ce fac eu pentru semeni, este doar o afacere. Chiar îmi pare rău că nu mă cunoașteți sau nu îmi cunoașteți îndeajuns principiile după care mă ghidez. Am lucrat la acest ghid aproximativ un an și câteva luni. Perioadă în care am experimentat, am învățat și am dorit să scriu pentru semeni. Am depus eforturi, zic eu, considerabile. A fost mai mult o luptă cu mine însumi. O luptă în care am învățat ceva de la viață și m-am format.
Ghidul are un cost de 19 lei, care bănuiesc că oricine are posibilitatea să îl achite (unii zic că e prea ieftin). În curând va apărea și varianta tipărită, însă prețul nu îl voi schimba. Vor fi costuri cu site-ul și promovarea acestuia, de asemenea și alte taxe. Credeți că eu doresc să mă îmbogățesc în urma acestui ghid? Vă inșelați. Banii tot în „afacere” vor fi investiți. Dacă ghidul ar fi gratis, atunci nu ar mai putea fi valorificată. Unii ar lua ghidul și l-ar citi când pot sau vor ei. Înseamnă ca posedează un nimic, pentru că nu valorează nimic, când e gratis.
De unde știți dumneavoastră că eu nu și dăruiesc acest ghid? Vreau să vă spun că am împărtășit mai multor oameni informații de sănătate și la unii chiar se văd schimbăirile. Noi românii avem tendința de a scoate în evidență tot ce e rău în efortul anumitor persoane, însă foarte rar apreciem ceea ce fac.
Vă mulțumesc!
Emanuel
Acest mesaj a fost editat de către emi28_i95: