Probleme cu tensiunea

•  
    • 1 mesaje
    21 Feb 2014, 12:45
    0 0
    Am 34  de ani si de cateva zile am niste dureri de cap insuportabile, ma simt ametita si medicul mi-a descoperit ca am tensiunea 16 cu 9. Am primit un tratament medicamentos si in plus trebuie sa-mi controlez regulat tensiunea, pentru ca medicul sa-si dea seama daca am o problema serioasa. Ce tensiometru folositi si-mi poate fi de ajutor si mie? Astept sfaturile voastre.
  •  
    • 128 mesaje
    20 Mar 2014, 14:58
    0 0
    Buna ziua.Pentru cei care au hipertensiune arteriala stadiul I sau II si sunt interesati de un tratament naturist, sunt capsulele Tensiune din care se administreaza 1capsule de 2-3 ori pe zi si ceaiul Tensiune, 3-4 cani de ceai pe zi.In cazurile mai complicate si cu boli cardiace asociate produsul se poate administra in paralel cu schema de tratament alopata.
  •  
    • 8 mesaje
    4 Apr 2014, 17:40
    0 0
    Eu i-am cumparat mamei mele anul trecut un tensiometru Healthy Line de brat . Am cerut sfatul farmacistei pentru ca nu stiam ce model sa cumpar .Ii este de mare ajutor.
  •  
    • 7 mesaje
    9 Apr 2014, 15:57
    0 0
    manuel_a said:Am 34  de ani si de cateva zile am niste dureri de cap insuportabile, ma simt ametita si medicul mi-a descoperit ca am tensiunea 16 cu 9. Am primit un tratament medicamentos si in plus trebuie sa-mi controlez regulat tensiunea, pentru ca medicul sa-si dea seama daca am o problema serioasa. Ce tensiometru folositi si-mi poate fi de ajutor si mie? Astept sfaturile voastre.

pana la tensiometru ,cred totusi ca nu ai fost la un medic bun. Iti recomand sa mergi la AVA CLINIQUE strada Pajurei nr. 7,au si cardiologie acolo,este un medic foarte bun ,plus ca iti poti achizitiona voucher de pe IZZY REDUCERI foarte  avantajos ca pret si iti faci tot ce tine de cardiologie la un pret mic.Multa sanatate.