Contact sexual
-
20 Feb 2014, 14:090 0Buna ziua ,
Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
Am avut recent un contact sexual protejat cu prietenul meu-tind sa mentionez a fost primul - iar a doua zi ne-am "jucat " unpic (cred ca se intelege ce vreu sa zic) si ma tem sa nu ma astept cu vreo sarcina. Testul trebuie sa astept 7-10 zile sa mi-l fac dar ma tem totusi .Este posibil sa raman insarcinata? -
24 Feb 2014, 10:27
geo.criss said:Buna ziua ,
Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
Am avut recent un contact sexual protejat cu prietenul meu-tind sa mentionez a fost primul - iar a doua zi ne-am "jucat " unpic (cred ca se intelege ce vreu sa zic) si ma tem sa nu ma astept cu vreo sarcina. Testul trebuie sa astept 7-10 zile sa mi-l fac dar ma tem totusi .Este posibil sa raman insarcinata?In primul rand nu se intelege nimic prin "ne-am jucat un pic" .... pentru ca nu am fost la fata locului sa vedem cat de "un pic" v-ati jucat si mai ales pe unde ati bagat degetele.
Daca mentionezi deja o posibila sarcina, ala nu mai este jucat, ala este sex!
Un test de sarcina se face la 7-10 zile dupa data urmatorului ciclu menstrual (mai precis, 5 sapt de la ultimul ciclu menstrual) pt a avea un rezultat clar. Orice test facut ianinte de data asta nu-ti va arata realitatea. Un ou fecundat este in stare de diviziune in primele saptamani de sarcina si nu apare la nici un test mai devreme.
Daca v-ati apucat de facut sex nu v-ati interesat si de o protectie?
Sau va permiteti un copil?
Ca se fac al naibii de usor, uite asa, din joaca de asta de-i spui tu "un pic", ca-i nevoie decat de 1 singura picatura de sperma... si gata sarcina!