Menstruatie intarziata
-
0 0Buna seara. Am o problema si doresc mai multe pareri. Mi-a intarziat menstruatia 8 zile, iar eu si prietenul meu nu intelegem de ce. Contacte sexuale in luna ianuarie nu au fost deoarece suntem amandoi la Medicina si am fost in sesiune. Ultima menstruatie mi-a venit in 8 ianuarie, ar fi trebuit sa-mi vina in 5 februarie, dar nici pana in ziua de azi nu a venit. Intre mine si prietenul meu repet, nu au fost contacte sexuale, doar petting, el neejaculand niciodata in mine sau langa mine. Noi ne gandim ca cel mai probabil stresul sesiunii a cauzat aceasta dereglare. Astept si parerile voastre, va rog. Va multumesc !
Acest mesaj a fost editat de către bianca2173: -
bianca2173 said:Nu, ea nu-i destul de "doftor", e abia anul 2. Nu am avut cum sa merg deoarece am avut examene peste examene. Nu inteleg de unde atata rautate sau invidie.
Plus, problema s-a rezolvat.
Multumesc pt ajutor, fie el si cu tenta de rautate.Pentru ce invidie? De ce ti se pare ca ai fi mai cu motz?
-
Plus, daca doriti ca medicii sa va respecte, ar fi cazul sa incepeti sa-i respectati si dvs pe ei. Inainte sa judecati, faceti si dvs 6 ani de facultate, 5-6 de rezidentiat, si dupa putem discuta de la egal la egal, ca persoane ce au trecut prin acelasi chin, pt ca numai noi stim ca facultatea de Medicina este un chin. Iti mananca nervii si sanatatea si dupa ajungi sa ai aceleasi salariu ca o femeie de serviciu : ea curata pe jos, tu salvezi viata - nu prea e echilibrat. Acum ma astept la replici de genul "DOCTORII IAU MITAAA". Da, sunt persoane care iau mita. Pt mine acele persoane nu se pot numi doctori. Sunt persoane care au facut medicina doar pt bani si atat. Niciodata nu vor fi la fel de buni ca cei care fac medicina din pasiune. In plus, exista o diferenta majora intre mita si dar. Daca doctorul pretinde bani inainte de operatie, de tratament, da, este mita, este de prost gust, dar daca pacientul ofera doctorului bani de buna voie, la sfarsitul tratamentului, in semn de recunostiinta, e cu totul si cu totul altceva.
In concluzie, inainte sa mai aruncati cu piatra in doctori, ganditi-va ca asa de "prosti" si "rai" cum sunt ei, tot v-au ajutat odata, tot v-au salvat, si daca nu pe voi, probabil o sa va salveze copiii sau nepotii.
O seara buna.