Sunt Indiferenta si rece fata de toata lumea si tot ce ma inconj

•  
    • 1 mesaje
    29 Ian 2014, 19:04
    0 0
    Am 22 de ani, lucrez intr-un colectiv tanar si sociabil, am un iubit care ma adora, am niste parinti care ma ajuta si ma sprijina din toate punctele de vedere si totusi in mod inexplicabil nu sunt multumita de nimic...nu mai sunt receptiva la ce se intampla in jurul meu, sunt foarte delasatoare, traiesc cu sentimentul ca orice as face situatia mea nu se va schimba cu nimic, sunt rece, dezinteresata, parca nimic nu imi mai atrage atentia, nimic nu ma mai sensibilizeaza, si orice s-ar intampla in zadar nu ma mai impresioneaza...ce se intampla cu mine? imi place sa stau singura,parca prezenta cuiva imi creeaza discomfort, si de fiecare data caut solutii pt a-mi schimba comportamentul..amdevenit antisociala, parca nu mai stiu sa vorbesc sa ma mai port cu oamenii, nu stiu sa le dau replici sau sa dau curs vre-unei discutii. Tin sa mentionez ca in urma cu 2 ani nu eram asa..aveam o atitudine entuziasta, eram captiva la tot ce se int in jurul meu, dornica sa ma implic in tot felul de activitati, eram sociala, aveam prieteni. acum nu mai am, poate pentru ca sunt asa cum sunt...ciudata, orice interactiune cu oamenii mi se pare a fiun act dificil, complicat...sunt mult prea serioasa, nu indraznesc sa fac o gluma pentru ca ma gandesc inainte ca daca nu va fi una placuta. ce se intampla cu mine de am devenit antisociala? Am nevoie de ajutor...orice parere imi poate fi de folos...va rog sa-mi spune-ti orice... 
  •  
    • 22 mesaje
    30 Ian 2014, 13:53
    1 0
    Draga inainte de a-mi raspunde gindeste-te putin,iubesti?