Sarcina prematura

•  
    • 66 mesaje
    21 Ian 2014, 12:22
    0 0
    M-am speriat foarte tare atunci cand am auzit ca 1 din 10 mamici pot suferi de o nastere prematura.  Dar dupa am descoperit testul PartoSure. Daca aflam data nasterii dupa implinirea a 20 de saptamani putem afla daca o sa avem nevoie de administrarea unor suplimente, rezervarea unei spitalizari sau prelungirea ei, etc. Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu m-a convins, mai ales dupa ce am facut testul. Trebuie incercat!
  •  
    • 5609 mesaje
    23 Ian 2014, 12:46
    0 0
    Irinuk_Marin said: M-am speriat foarte tare atunci cand am auzit ca 1 din 10 mamici pot suferi de o nastere prematura.  Dar dupa am descoperit testul PartoSure. Daca aflam data nasterii dupa implinirea a 20 de saptamani putem afla daca o sa avem nevoie de administrarea unor suplimente, rezervarea unei spitalizari sau prelungirea ei, etc. Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu m-a convins, mai ales dupa ce am facut testul. Trebuie incercat!

Nu te speria, pentru tine este normal sa nu stii toate noutatile din medicina, ca nu ramai insarcinata in fiecare an, dar pentru un doctor este foarte important sa se puna la punct cu toate noutatile in domeniul lui, sa-l poata recomanda pacientilor.
    Ca atare, nu doar doctorul tau a aflat de testul ala, stiu toti medicii, nu tine nimeni secret pentru el, asa ca, linisteste-te, daca este cazul il recomanda medicul.