TRATAMENT ASTENIE
-
0 0Buna ziua! Deobicei, eu sunt o persoana activa, dar in ultimul timp starea mea s-a schimbat. Nu pot dormi deloc, resimt o oboseala continua si am observat ca nu mai pot sa ma concentrez in activitatile de zi cu zi. Am apelat la sfatul medicului si mi-a spus ca este vorba despre o astenie cronica si mi-a recomandat medicamentul Enerion, pe baza de sulbutiamina. Pot sa spun ca inca din prima zi m-am simtit mult mai bine, sper ca la sfarsitul tratamentului sa scap de aceasta stare ingrozitoare.
-
Michaela_ela said: Buna ziua! Deobicei, eu sunt o persoana activa, dar in ultimul timp starea mea s-a schimbat. Nu pot dormi deloc, resimt o oboseala continua si am observat ca nu mai pot sa ma concentrez in activitatile de zi cu zi. Am apelat la sfatul medicului si mi-a spus ca este vorba despre o astenie cronica si mi-a recomandat medicamentul Enerion, pe baza de sulbutiamina. Pot sa spun ca inca din prima zi m-am simtit mult mai bine, sper ca la sfarsitul tratamentului sa scap de aceasta stare ingrozitoare.
Sa fii sanatoasa!
Cat despre medicamentul mentionat de tine nu l-as recomanda nimanui!
Medicamentele nu se iau dupa ureche si nici din sfatul vecinilor, se iau in urma unui consult medical si numai la sfatul medicului.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
Buna ziua.Pentru tratamentul asteniei va recomand Imunitate cu 7 ciuperci, 1capsula de 3 ori pe zi, capsulele Goji, afine, si catina, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masa si capsulele Noapte buna, cate 2 capsule inainte de culcare cu 1-2 ore.O dieta bogata in cruditati(legume, fructe, verdeturi, proaspete), sucuri naturale, ceareale integrale, seminte(in, susan, nuci, migdale etc) si germeni de grau, lucerna, ovaz, linte.
-
Maricon said:Michaela_ela said: Buna ziua! Deobicei, eu sunt o persoana activa, dar in ultimul timp starea mea s-a schimbat. Nu pot dormi deloc, resimt o oboseala continua si am observat ca nu mai pot sa ma concentrez in activitatile de zi cu zi. Am apelat la sfatul medicului si mi-a spus ca este vorba despre o astenie cronica si mi-a recomandat medicamentul Enerion, pe baza de sulbutiamina. Pot sa spun ca inca din prima zi m-am simtit mult mai bine, sper ca la sfarsitul tratamentului sa scap de aceasta stare ingrozitoare.
Sa fii sanatoasa!
Cat despre medicamentul mentionat de tine nu l-as recomanda nimanui!
Medicamentele nu se iau dupa ureche si nici din sfatul vecinilor, se iau in urma unui consult medical si numai la sfatul medicului.
Buna Maricon, dupa cum am scris anterior, tratamentul a fost prescris de medic, mai exact medicul de familie, in urma unui consult. Avand in vedere starea mea de sanatate, nu as fi luat medicamente dupa ureche.
Adriana, intr-adevar tratamentul a avut rezultatul dorit, ma simt foarte bine acum. Ma odihnesc suficient, mi-am reluat taskurile la job si sunt fericita sa spun ca mi-am revenit complet. Mi-am schimbat si regimul alimentar, am inceput sa mananc mult mai multe fructe si legume, dimineata beau mereu un suc natural facut in casa pentru o doza suplimentara de energie. Ti-l recomand cu incredere. Multa sanatate! -
Buna! Am 22 de ani si de la o vreme ma simt foatre obosita si nu ma mai pot concentra pe absolut nimic! E drept ca ma si extenuez la maxim din cauza facultatii si a jobului, dar totusi la varsta asta nu ar trebui sa ma simt asa. Am citit pe mai multe bloguri despre acest medicament pe baza de sulbutiamina, Enerion, si am inteles ca este foarte bun in combaterea asteniei. Cine a mai utilizat? Multumesc

-
Buna! Am 22 de ani si de la o vreme ma simt foatre obosita si nu ma mai pot concentra pe absolut nimic! E drept ca ma si extenuez la maxim din cauza facultatii si a jobului, dar totusi la varsta asta nu ar trebui sa ma simt asa. Am citit pe mai multe bloguri despre acest medicament pe baza de sulbutiamina, Enerion, si am inteles ca este foarte bun in combaterea asteniei. Cine a mai utilizat? Mersi

-
Hello. In perioada aceasta toata lumea care se confrunta cu astenia mi-a recomandat produsul Enerion, pe baza de sulbutiamina. La mine chiar a functionat. In plus, il gasiti la un pret accesibil in farmacii. Vi-l recomand cu incredere!
Acest mesaj a fost editat de către marina_me: