ajutati-ma va rog! poate stie cineva ce pot sa am
-
15 Ian 2014, 14:060 0
Buna am si eu o problema de sanatate .de un an mi se umfla burta foarte rau si scade cam la interval de o ora ,sa intelegeti mai bine ;am abdomenul normal si cand fac aceste crize mi se umfla ca la o femeie gravida in 9 luni si am contractii foarte puternice.si totul dureaza pana la o ora ,am ajuns si la urgente de cateva ori avand dureri foarte puternice si burta a devenit foarte tare si se misca ca si cand aveam bebe.de fiecare data am facut tot felul de analize si nu am nimic ,medici nu stiu ce am.va multumesc mult celor ce ma pot ajuta
-
15 Ian 2014, 19:07Poate te balonezi. Asta poate fi si de natura hormonala , inainte de menstruatie...
Ai incercat espumisan? -
16 Ian 2014, 00:59
ELLAVLAD said:
Buna am si eu o problema de sanatate .de un an mi se umfla burta foarte rau si scade cam la interval de o ora ,sa intelegeti mai bine ;am abdomenul normal si cand fac aceste crize mi se umfla ca la o femeie gravida in 9 luni si am contractii foarte puternice.si totul dureaza pana la o ora ,am ajuns si la urgente de cateva ori avand dureri foarte puternice si burta a devenit foarte tare si se misca ca si cand aveam bebe.de fiecare data am facut tot felul de analize si nu am nimic ,medici nu stiu ce am.va multumesc mult celor ce ma pot ajuta
Daca efectul asta apare la 1 ora dupa ce manaci este vorba de o intoleranta la ceva din macare.
In general carbohidratii dau asemenea gaze: painea, pastele fainoase, produsele de patiserie, cerealele chiar si cartofii, fasolea, varza, mazarea
Scoate din alimentatie tot ce este procesat: salamuri, carnati si alte barnzeturi fermentate chiar si laptele dulce. Scoate painea si orice produs cu faina, scoate toate bauturile carbogazoase sau apa minerala/sifon.
Tu ai o mare problema cu bacteriile bune din stomac, bacterii pe care le-ai pierdut de o buna bucata de vreme si cele rele le-au loc locul.
Trebuie sa elimini din alimentatie ce ti-am scris mai sus si in plus sa faci urmatoarele:
Dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare, bea un pahar de 250 ml de KEFIR!
Kefirul are o cultura de bacterii bune care iti va regla tractul digestiv.
Mai poti lua Probiotice dimineata si seara.
Fructele crude se manaca numai intre mese la cel putin 2 ore inainte sau dupa masa, pt ca altfel fermenteaza in burtica.
Tratamentul asta este de durata pana ce bacteriile bune incep sa repopuleze sistemul digestiv.
-
16 Ian 2014, 03:05Dizolva un varf de cutit de bicarbonat in apa si bea-l dupa ce manaci, ajuta la eliminarea gazelor din stomac si intestine.