buna seara

•  
    • 2 mesaje
    13 Ian 2014, 03:32
    0 0
    dragi mamici am si eu o problema cu baietelul meu de 2 anisori...sa imcep sa va povestesc....acum vreo 2 luni ia aparut o bubita sub brat ca u7n fel de cos f mic...am fost la doctora de familie si mia spus ca ia aparut un cos pe un fir de par:)))la 2 ani...in fine mia dat sal dau cu crema fucidim cred ca am scris bn...l-am dat ceva timp insa tot nui trecea...plecam la tara si dimineata cand sal il schimb ii aparusera niste bubite ca nioste muscaturi de purece pe picioruse....am zis a cred ca la piscat ceva...apoi au aparut din ce in ce mai multe iar copilu se scarpina f rau...ma duc iar la doctora de familie imi zice ca e o alergie poate a mancat ceva cu toata ca iam explicat k nu iam dat nimic din ce nu mai mancase pana atunci...imi da aerius 5 picaturi pe zi si mixtura mentolata...tot nu iau trecut ajung iar la ea ii spun nu ar fi cazu sai fac niste analize imi zice nu,ii spun nu ar fi cazu sa ma duc la un dermatolog iarasi nu pana intro seara cand am ajuns la urgente sa cer parerea si doctorului de acolo care mi-a dat o trimitere la alergologie...ajung la alergologie imi spune sa raman pe zirtec 10 picaturi pe zi si sa fac analiza panel4mixt,ig si coproparazitologicu...am fost leam facut am platit 3 milioane ajung iar cu analizele la alergolog care imi spune k analizele sunt bune si nu e alergic la nici un fel de mancare..ma trimite la un dermatolog....dermatologu imi spune k are alergie la vreo insecta mia dat iar zirtec 10 picaturi pe zi ketof seara crema cutivate ziua iar baita cu un gel bioderma care costa 40 de lei si o crema dupa baita tot bioderma 70lei...urmez tratamentu de 2 saptamani...ii trec iar ii apar si se scarpina ingrozitor...doctora imi spune ca daca a aparut din senin asa si trece cat tratament sai mai dau ca nici nu mai stiu...ast rasp daca v-ati confruntat cu aceasta problema...multumesc

•  
    • 5 mesaje
    13 Ian 2014, 10:20
    0 0
    Eu asa am patit cand era de vreo cateva luni, avea piodermita si am scapat f tarziu de ea. Dermatologul mi-a prescris tot solutiile si crema de la bioderma si cu timpul i-au disparut. Du-te la un medic pediatru, el poate te ajuta!
  •  
    • 7 mesaje
    14 Ian 2014, 13:18
    0 0
    schimba salteau patutului in care doarme si perina uni copii sunt mai sensibili si saltelele vechii sau peinile vechii contin diferite bacterii si eu am avut probleme cu baiatul meu si de cand am facut schimbarile acestea si in plus de asta nu il inbrac decat cu hainute din bumbac dupa medici si in ziua de astazi eu ii dadeam tot zirtec si ii trecea o perioada si apoi iarasi si vara era groasnic hainele i le bag in masina separat si cu detergent lichid special pt copii au trecut 10 luni de atunci de cand am facut aceste schimbari si copilul meu nu mai are nimik
  •  
    • 2 mesaje
    17 Ian 2014, 22:57
    0 0
    avem pat nou si pana acu nu mia facut de la asa ceva....asa imi spune si doctora ca trece cu timpu
  •  
    • 142 mesaje
    18 Ian 2014, 02:28
    0 0
    ai grija si la ce sapun folosesti sau creme dupa baie...