Oare sunt gravida..?

•  
    • 2 mesaje
    28 Dec 2013, 15:11
    0 0
    Buna tuturor..am o problema..Am avut un contact sexual cu prezervativ,dar din pacate in momentul ejacularii lui s-a rupt:((..Asta s-a intamplat pe 1 decembrie,dupa 2 sapt si 2 zile,adica pe 18 am avut o sangerare de culoare deschisa maronie,care m-a tinut o zii..Ultima menstruatie am avut-o pe data de 26 noiembrie..Stau si ma gandesc oare sunt gravida..?Oare sangerarea aia poate fii nidarea,sangerarea de nidare?Acum suntem pe 28..ma doare capul,sunt mai mereu obosita,sanii nu ma dor,si am si usoare greturi..aaaa si nu mai zic:(bunica mea acum 2 zile a visat soareci..Va intreb acum,pot sa fac testul de sarcina sau sa mai astept putin..?Ce ziceti?Astept niste pareri ,sfaturi,va rog va puuup
  •  
    • 4346 mesaje
    28 Dec 2013, 18:03
    0 0
    daca buna- ta visa sobolani era mai bine ca scapai!..da asa sigur esti si gravida si fara creier.!
  •  
    • 735 mesaje
    28 Dec 2013, 18:27
    0 0
    Mai exact, cati soareci a visat buni? Daca erau 3, sigur vei avea tripleti!
  •  
    • 2 mesaje
    28 Dec 2013, 19:10
    0 0
    de ce sunt fara creier?pur si simplu am pus o simpla intrebare..in fine..asa se zice..daca visezi soarece,soareci semnifica ca esti gravida..eu de fiecare data,cand am visat asa ceva,asa a fost!!am auzit de o viitoare gravida..
  •  
    • 682 mesaje
    28 Dec 2013, 19:19
    0 0
    N o baga in seama pe Anda,asa este ea,jigneste pe toata lumea si se crede ea cea mai desteapta .... Eu zic sa mai astepti o saptamana si daca nu ti vine ciclul,sa faci un test de sarcina,acum parca e prea devreme. Dar intrebarea este, iti doresti acest copil?
  •  
    • 4346 mesaje
    28 Dec 2013, 19:32
    1 0
    ce sa mai astepte o saptamana?! tu n- auzi ca buna- sa a visat soareci????! test mai sigur ca asta nu exista!
  •  
    • 4350 mesaje
    28 Dec 2013, 19:34
    1 0
    Ando, nu te saturi niciodata de tine?
  •  
    • 682 mesaje
    28 Dec 2013, 19:47
    0 0
    Anda, si eu am visat azi noapte ca n o sa mai apari tu pe forum, oare mi se indeplineste visul???
  •  
    • 10 mesaje
    30 Dec 2013, 13:16
    0 0
    eu zic ca poti sa faci un test de sarcina si sa il repeti peste o zi doua,sa ne spui si noua,te poop
  •  
    • 5609 mesaje
    10 Ian 2014, 09:04
    0 0
    Eu spun asa, visele sunt generate de creierul nostru, de ideile cu care le alimentam in timpul zilei. Cu cat manaci mai greu si mai tarziu in noapte cu atat vei avea cosmaruri mai multe, deci, evita sa ai ultima masa mai tarziu de 7 si vei avea si un somn bun si vise linistitoare.

Cat depsre sarcina... daca ai sex neprotejat intotdeauna exista o sansa sa ramai insarcinata!
    Nu venii pe forum sa ne intrebi pe noi daca esti insarcinata ca nu ti-a tinut nimeni lumanarea acolo, si nici in stele nu ghicim, du-te si fa un test de sarcina sau mergi la medic sa te consulte.