Oare sunt gravida..?
-
0 0Buna tuturor..am o problema..Am avut un contact sexual cu prezervativ,dar din pacate in momentul ejacularii lui s-a rupt:((..Asta s-a intamplat pe 1 decembrie,dupa 2 sapt si 2 zile,adica pe 18 am avut o sangerare de culoare deschisa maronie,care m-a tinut o zii..Ultima menstruatie am avut-o pe data de 26 noiembrie..Stau si ma gandesc oare sunt gravida..?Oare sangerarea aia poate fii nidarea,sangerarea de nidare?Acum suntem pe 28..ma doare capul,sunt mai mereu obosita,sanii nu ma dor,si am si usoare greturi..aaaa si nu mai zic:(bunica mea acum 2 zile a visat soareci..Va intreb acum,pot sa fac testul de sarcina sau sa mai astept putin..?Ce ziceti?Astept niste pareri ,sfaturi,va rog va puuup
-
Eu spun asa, visele sunt generate de creierul nostru, de ideile cu care le alimentam in timpul zilei. Cu cat manaci mai greu si mai tarziu in noapte cu atat vei avea cosmaruri mai multe, deci, evita sa ai ultima masa mai tarziu de 7 si vei avea si un somn bun si vise linistitoare.
Cat depsre sarcina... daca ai sex neprotejat intotdeauna exista o sansa sa ramai insarcinata!
Nu venii pe forum sa ne intrebi pe noi daca esti insarcinata ca nu ti-a tinut nimeni lumanarea acolo, si nici in stele nu ghicim, du-te si fa un test de sarcina sau mergi la medic sa te consulte.