pastile vs gravidutza
-
26 Dec 2013, 15:210 0rog pe fetele care cunoaste sa imi raspunda si mie.am auzit din intamplare k exista medicamente(prescrise de nutritionist) care te ajuta sa iti mentii greutatea pe timpul sarcini(te ajuta sa nu te ingrasi),ma refer la fetele care au probleme cu kg. (eu sunt una).momentan nu sunt insarcinata,dar as dori sa stiu daca exista pentru a ma putea documenta,va rog sa imi raspundeti.multumesc frumos si LA MULTI ANI!!!
-
26 Dec 2013, 16:221. nutritionistii care sa isi merite numele cu adevarat sunt numarati pe degete, desi sunt multi care se bat cu pumnul in piept ca asta sunt ei sunt cei mai buni. am mai auzit eu de unii care spuneau ca-s mari nutritionisti, dar recomandau regim de detoxifiere pe baza de shake-uri din... chimicale
unde-i logica?
2. daca de sanatatea ta nu iti pasa, atunci poate iti pasa macar de a copilului (viitor) si nu te apuci de luat pastile de slabit sau sa tii diete pentru oameni fara minte in perioada sarcinii.
3. si cel mai important si poate trebuia sa incep cu asta... femeile alea cu corp frumos nu arata asa pt ca au luat pastile sau au tinut nu stiu ce dieta draconica acum 100 de ani, dupa care au bagat shaworma in ele. femeile alea arata asa pentru ca au grija in permanenta ce si cat mananca. daca vrei sa arati bine, trebuie sa ai un mod de viata sanatos, daca crezi in metodele astea fara efort, atunci ar trebui sa incepi sa crezi si in Mos Craciun, ca e cam aceeasi chestie (ca sa fim in pas cu sezonul). -
7 Feb 2014, 13:52. Buna ! Voi fi mamica pentru prima data si se pare ca bebelusul se grabeste sa vina pe lume. Am aflat ca voi naste prematur dupa ce am facut testul PartoSure, la recomandarea doctorului meu, Ruxandra Dumitrescu. Daca vreti sa il faceti sau sa aflati mai multe informatii despre test, puteti sa intrati pe www.testdenastere.ro.