ginecolog in Oradea

•  
    • 1131 mesaje
    8 Apr 2005, 11:51
    0 0
    De ceva vreme ma tot pregatesc sa merg la ginecolog, dar tot timpul imi dau seama ca nu stiu la care sa merg. Ca doctori sunt dar... stiti voi cum sunt unii: iti vorbesc urat, nu ii intereseaza daca te doare sau nu, nici pentur ce ai venit, etc, etc.

So, fetelor, ma ajutati si pe mine un un nume pentur Oradea?

Pupici.
  •  
    • 1131 mesaje
    11 Apr 2005, 09:48
    0 0
    Hai mai fetelor, ajutati-ma si pe mine. Stiu ca sunteti si din Oradea pe aici si sunt convinsa ca fiecare dintre voi a fost macar odata la ginecolog. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, un nume, pleeeeeeeeeeeeeeaseeeeeeeeeee.
  •  
    • 22 mesaje
    11 Apr 2005, 15:52
    0 0
    Draga Gabici, stiu ca pe str.Castanilor
    sunt grupati intr-un cabinet mai multi ginecologi.Incearca acolo!
  •  
    • 29 mesaje
    11 Apr 2005, 19:52
    0 0
    Eu sunt din Oradea....Si medicii la care merg sunt DR.Craiut si DR.Brezovsky ...Pe Castanilor ii gasesti pe amandoi...
  •  
    • 1131 mesaje
    12 Apr 2005, 10:17
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri. La Brezovsky am mai fost si sincer nu am de gand sa mai trec pe la el. Eram pe masa ginecologica si se umbla ca in codru pe acolo, cred ca si cei din sala de asteptare m-au vazut in postura aceea penibila.Plus ca la ultima consultatie i-am spus ca nu mi-au disparut simptomele pe el nu l-a interesat, a zis ca sunt vindecata, ca dupa vreo doua luni sa fiu in aceeasi situatie ca si cand am mers la el.

De Craiut am auzit ca e bun, poate am sa incerc la el. Chestia e ca am observat ca medicii apreciati de la o vreme sunt atat de plictisiti ca nici nu prea mai asculta ce pasuri ai.
  •  
    • 22 mesaje
    12 Apr 2005, 10:52
    0 0
    gabici. eu am auzit ca si Paius ar fi bun,eu personal am fost la d-na sau
    d-soara Tira Mirela, si am fost multumita de "prestatie".
  •  
    • 1131 mesaje
    12 Apr 2005, 14:47
    0 0
    Si unde are cabinet? Eu doar o ecografie as dori dar am patit si asa ca nu prea se pricepea medicul nici la asta.
  •  
    • 29 mesaje
    12 Apr 2005, 22:47
    0 0
    Daca la san vrei sa faci ecografie du-te mai bine la Craiut...Eu la el am fost ca aveam noduli la sani( acum 4 ani) si mi i-a vindecat.Cand e vorba de control la pasarica e foarte brutal,cred eu.