Chist paraovarian 8cm/5cm - operatie?
-
16 Dec 2013, 22:050 0Am un chist pe care l-am monitorizat in ultimele 6 luni. Dimensiunea lui este aceeasi chiar daca am urmat tratament cu antibiotic 2 saptamani si tratament cu anticonceptionale 2 luni.
Ultimul doctor mi-a spus ca nu tine de ovar, ca este un chist paraovarian si din cauza asta nu m-a ajutat in niciun fel tratamentul, ca nu exista tratament si ca cea mai buna varianta este sa il operez laparoscopic, ca este o operatie f usoara si ca nu are cu ce sa ma afecteze.
Am inteles ca poti ramane mai greu insarcinata daca te operezi, e adevarat? Dar daca chistul nu tine de ovar, cu ce ma poate afecta in privinta asta?
Acest doctor mi-a mai recomandat ca operatia laparoscopica sa mi-o faca un ginecolog si nu un doctor chirurg care este specializat in laparoscopie ginecologica si in care am incredere. Sa merg la un ginecolog pentru ca are "alti ochi", sau la un chirurg specializat in care am incredere?
Sau pot sa adopt alta varianta decat operatia?
Va rog sa ma ajutati. -
18 Dec 2013, 20:33Nu te opera,am avut si eu,m-am tratat cu un ceai indian,a disparut nu mai am (pot sati arat si ecografiile pe care am facut acum un an si am repetat si anul acesta,rezultate extraordinare,crede-ma) ceaiul poti gasi pe site-ul www.tratamentcancer.us
-
27 Dec 2013, 22:26Ai indicatie de operatie. De preferat sa te operezi la un ginecolog cu competenta in laparoscopie, vede si opereaza mai multe astfel de chisturi decat un chirurg.
Nu influenteaza cu nimic o eventuala sarcina, este paraovarian(langa ovar, in ligamentul larg), nu ovarian.
Hai, fa-ti curaj, nu mai taragana, lucrurile se vor complica, nu vor stagna..
Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: 27 Dec 2013, 22:29 -
27 Dec 2013, 22:31
Kitty111 said:Nu te opera,am avut si eu,m-am tratat cu un ceai indian,a disparut nu mai am (pot sati arat si ecografiile pe care am facut acum un an si am repetat si anul acesta,rezultate extraordinare,crede-ma) ceaiul poti gasi pe site-ul www.tratamentcancer.us
Iar matale termina cu tampeniile.