Cancer
-
15 Dec 2013, 20:270 0Mama mea are cancer la vezica urinara,carcinom urotelial infiltrativ. Daca s-a vindecat cineva de cancer cu produse naturiste, rog sa ma contacteze.
-
15 Dec 2013, 23:44Buna,pentru rezolvarea problemei mamei tale sa sti ca exista,intra pe www.tratamentcancer.us
Anul trecut mi sa descoperit noduli la tiroida,sani si ovare. La sanul drept am avut nodulul cel mai mare,mi sa dat tratament 6 luni de zile (mi sa spus ca daca nu imi trece trebuie operat). Am folosit doar un ceai din tratamentul pe care il gasesti pe site-ul de mai sus,doar o luna de zile am consumat( tratamentul este de trei luni de zile),am repetet ecografiile si rezultatele sunt extraordinare,a disparut nodulul de pe san,ovare si o parte de pe tiroida (am avut mai multe noduli pe sani si ovare,mai mici si mai mari,toate au disparut)Pe tiroida mai am doua noduli care sau micsorat,sunt convinsa ca dupa ce trec cele trei luni de tratament,va disparea si deacolo ambele.
Merita sa incerce tratamentul,citeste si te vei convinge (pe mine ma convis,se vede dupa rezultat).
Multa sanatate si succes pentru a invinge cancerul (cel care a deschis site-ul chiar el a avut cancer si a invins,citeste la experiente personale).