Tianshi ,ce parere aveti?

•  
    • 404 mesaje
    8 Apr 2005, 09:31
    0 0
    Fetelor ,scumpelelor,spuneti-mi daca produsele de la firma tianshi sunt bune?Va rog!!!
  •  
    • 404 mesaje
    9 Apr 2005, 08:25
    0 0
    Nu prea-i cunoscuta firma in ro.?
  •  
    • 404 mesaje
    9 Apr 2005, 09:26
    0 0
    Va roooooooooog!,raspunde-ti
  •  
    • 1101 mesaje
    9 Apr 2005, 18:17
    1 0
    pai nu am auzit de firma asta...
  •  
    • 116 mesaje
    10 Apr 2005, 13:21
    0 0
    Tianishi este o firma care are diverse produse pentru sanatate care au la baza experienta chineza in domeniul medicinii naturiste. Lucreaza in sistem MLM. Gasesti informatii despre aceasta firma si altele care lucreaza in Romania pe site-ul www.mlm.ro.
  •  
    • 404 mesaje
    11 Apr 2005, 10:29
    0 0
    Ok ,dar asi fi vrut informatii concrete,de la cineva care a folosit.
  •  
    • 765 mesaje
    11 Apr 2005, 18:49
    1 0
    Nivine, depinde ce te intereseaza.
    Eu am folosit Chitosan, Cordiceps, Biocalciu, Biozinc. Trebuie sa iau si niste Ikan.

Si sotul meu si sora mea si mai stiu cateva persoane care au folosit produse de la Tianshi.
    Se pare ca au cel mai bun calciu dintre toate produsele de calciu existente pe piata.
    Cred ca undeva am mai spus ca mereu sunt in cautare de produse naturiste care sa-mi rezolve problemele mele. De aceea cunosc si aceste produse. Si cred ca din fiecare firma am ales cate ceva cu care ma simt foarte bine. Asa ca si de la Tianshi mai am de testat.

Daca vrei sa ma intrebi concret ceva relativ la produsele Tianshi, pot sa-ti raspund. Fie pe forum - desi aici sunt perioade cand trag chiulul de la accesarea lui si s-ar putea ca topicul sa nu mai fie pe prima pagina si sa nu-l citesc - fie pe elviraj@gmail.com.

Trebuie sa tii cont ca fiecare organism are o anume vibratie si ceea ce folosesti trebuie sa intre in rezonata cu organismul tau ca sa aiba efecte maxime. De aceea daca iti voi spune ca produsele Tianshi sunt foarte bune, nu inseamna ca si la tine sau altcineva va avea aceleasi efecte ca in cazul meu.

Important e ca sa cel ce ti le prescrie sa poata sa afle in ce relatie sunt aceste produse cu tine. Asta daca vrei sa scurtezi drumul si sa nu faci incercari.
  •  
    • 404 mesaje
    12 Apr 2005, 08:24
    0 0
    Mcc ptr.raspuns.