Durere cronica la sold
-
0 0Buna fetelor,
Am si eu o intrebare: Ce pot sa iau pentru dureri de sold?
Ma doare in fiecare zi de la o vreme. Daca fac miscari mai bruste, daca merg mai mult pe jos sau fac sport si cand ma trezesc de dimineata ma doare destul de rau.
Eu stau de dimineata pana seara la birou si concediu nu mi-am mai luat de 4 ani. Tot timpul zic ca poate ma duc la doctor si aman. Poate ma ajutati voi cu un sfat.
Multumesc! -
Cred ca-i timpul sa-ti iei un concediu lung si minemeritata si sa incepi prin a-ti afce niste analize medicale si o radigrafie de sold.
Stiai ca si rinichi dau dureri de sold?
Ia vezi sa nu fie ceva intern!
Sincer, tu vrei s acazi sub masa?
Ia-ti femeie concediu ca nu-i omeneste sa tragi ca un caine non stop fara sa te odihnesti, doamne fereste sa nu fie ceva grav!
Hai, odihna placuta si sarbatori fericite! -
Da, toata lumea zice Ia-ti concediu, fa-ti analize, dar am 2 copii acasa si sunt divortata. Daca raman fara servici murim de foame ca domnul nu prea se mai intereseaza de noi...
Si cu vremurile astea...nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu mi-ar fi sa-mi gsesc din nou.
Deci nu e asa simplu pe cat pare si am acceptat chestia asta ca sa am salariu mai mare sa pot sa ma descurc...
Pup! -
sweet, dar pe mana caror monstri sa fii sa nu inteleaga ca vrei si tu cateva zile de concediu, o catime din cat ai fi avut dreptul legal?
stiu ca nici analizele nu vor fi ieftine, dar trebuie sa le faci. orice problema medicala e mai usor de tratat in prima faza, decat daca o lasi sa se agraveze. atunci ar putea sa-ti manance si mai multi bani si nici sa nu mai fii in stare sa muncesti sa-i faci la loc.
hai! ia-ti catev zile de concediu, mergi si fa analize si fa tot posibilul sa te tratezi, pentru ca cei doi copii ai tai au nevoie de tine sanatoasa. -
Suna rau asa cand auzi dar sa stii ca nu sunt singura care nu a mai avut concediu mai multi ani la rand. Nu zic doar de colegi de ai mei ci si de alte cunostinte...se cam poarta in Romania.
Ma gandeam sa o las balta dar vad ca nici durerea nu ma uita asa ca mi-am luat inima in dinti si merg in weekend la doctor. Mi-a recomandat o verisoara un medic bun si merg sa vad ce rezolv.
Ma costa 100 de lei consultatia si vor mai fi ceva analize sunt sigura...asta , mai taiem din cadourile de craciun
. Asa e la privat...
Mersi mutl pentru incurajari oricum!
O seara frumoasa.