scurgere vaginala.....

•  
    • 234 mesaje
    8 Apr 2005, 02:20
    0 0
    azi, in timp ce invatam pentru examene, am observat ca vaginul e mai ud decat normal. nu i-am dat prea multa importanta pentru ca oricum trebuie sa-mi vina menstruatia, asa ca am ignorat-o. dar m-am 'scremut' o data, si dintr-o data, mi-a iesit un fel de lichid din vagin! nu era mult, dar nici un strop.

m-am uitat la pantaloni, imi erau uzi, si lichidul era ca apa, nu mirosea deloc si era clar, deci nu e urina.

ce poate sa fie? poate fi o infectie?

mersi!
  •  
    • 17 mesaje
    8 Apr 2005, 08:53
    0 0
    sincer nu cred ca e o infectie.stai linistita ca si eu am avut asa ceva inainte cu cateva luni sa imi vina.si colegele mele aveau.so..nu te ingrijora...important e sa te speli zilnic...
  •  
    • 9 mesaje
    9 Apr 2005, 17:35
    0 0
    Eu iau de 6 luni anticonceptionale si acea "secretie" si-a schimbat mirosul; e mai puternica??
    Aveti idee daca e o boala??
  •  
    • 58 mesaje
    9 Apr 2005, 23:08
    0 0
    Cred ca ceea ce ti s-a intamplat e ceva normal. Scurgerile vaginale sunt un lucru obisnuit, depinde si de varsta. Devine ingrijorator cand sunt abundente si urat mirositoare. Bineinteles, un control la medicul ginecolog e cel mai indicat, ca sa fi mai linistita si poate sa nu fie altceva, cum e candida sau bacterie.
  •  
    • 189 mesaje
    10 Apr 2005, 16:55
    0 0
    De ceva vreme scurgerile mele vaginale au devenit mai abundente si mai groase, insa nu sunt urat mirositoare, dar totusi maine am o programare la gine, sa nu am cumva vreo infectie.
  •  
    • 27 mesaje
    11 Apr 2005, 18:03
    0 0
    cu aceeasi problema ma confrunt si eu...scurgeri parca ar fi apa; am mers la ginecolog, (de o BTS nu era vorba), mi-a spus ca-mi lipseste o bacterie "buna" si am facut un tratament; dupa o luna aceeasi scurgere a revenit... Am intrebat pe un forum un doctor, totusi de ce reapare, si mi-a spus ca e posibil sa fie vorba despre o secretie de estrogen marita!