se vede daca fumezi-la dentist?
-
0 1acum la noi la liceu este amenajat colt pentru fumat...din pacate m-am apucat si eu sa fumez...dar nu ca toti din liceu...adica...doar 1-2 tigari pe zi...pentru ca acolo stau cele mai populare persoane din liceu!acum intrebarea e daca se vede la stomatolog daca ai fumat cu o zi inainte de consultatie?pentru ca doctorul meu e prieten de familie...si imi e teama sa nu afle parintii....
-
Imi pare rau sa aud ca te-ai apucat de fumat doar pt ca cele mai populare persoane din liceu fumeaza, dar din pacate o sa intelegi asta mai tarziu si o sa regreti. Cred ca te poti alatura grupului si prin alte activitati in afara fumatului. Oamenii aia de care vorbesti chiar nu fac nimic in afara de fumat? Inseamna ca si-au atribuit statutul de populari pe nedrept. Incearca sa faci altceva cu timpul si banii tai...si crede-ma ca acolo unde nu se fumeaza poate pierzi niste lucruri interesante in prezenta unor persoane care chiar daca nu sunt asa de populare detin alte calitati.
Cat despre dentist, ce-i drept se poate vedea insa depinde de cat fumezi si de cat timp.
PS: Iti vorbeste o fumatoare. -
nimeni de la mine din familie nu fumeaza.cat despre lasat pot sa ma las oricand...spre exemplu in vacanta nu am fumat de loc...chiar daca am fost prin baruri ...dar nimeni din grupul cu care umblam atunci nu fuma...dar la scoala e mai greu din moment ce colegele tale cele mai bune fumeaza...desi nu ma influenteaza ele...
-
Roxyp cum "nu te influenteaza ele"? Nu vezi ca te contazici singura? Colegele tale fumeaza, fumezi ca sa fii in gupul lor de "persoane populare" dar nu te influenteza? Astea-s naivitati pe care nu le crede nimeni.
Daca vrei sa stii, fumatul strica tenul si dintii, afecteaza gingiile,asta in afara de celelalte probleme pe care le aduce in timp. Si da, un medic stomatolog isi da seama ca fumezi, nu-l poate duce cu presul nimeni, mai ales o fata de liceu.
Fa bine si renunta, nu castigi nimic cu asta, nici macar popularitate.
O nefumatoare invidiata pentru asta. -
roxy, da-o naibii de tigara!
Eu asta-vara m-am ingrasat 8 kile, ca am vrut sa ma las... ma speriase moartea unei verisoare de-a mea (de cancer)... Nu am reusit, dupa cateva luni am cedat si m-am reapucat de fumat (sotul meu fumeaza mult, nu am putut rezista tentatiei)... ma simt ca naiba acum, si fumatoare, si cu 8 kile in plus... -
Mey, roxi...si colegele mele fumeaza, toate...si la noi in scoala e un loc special amenajat pt fumatori...dar eu nu m-am apucat de fumat. Daca ei se arunca pe geam, ma arunc si eu, ca sa nu raman mai proasta? No way...desi, oricum stau cu ei la fumatori si inhalez fum...dar, sper ca nu e asa d rau.
P.S Taica-miu fumeaza mult... -
Du-te cu ei la fumat, dar lasa-te (si asa inhalezi fumul lor). Daca se uita urat la tine ca nu vrei sa fumezi, spune-le ca ai o inflamatie a gingiei (sau ceva asemanator) si cu timpul se vor obisnui cu prezenta unei nefumatoare in cercul lor.
Si eu sunt fumatoare, la o tigara in firma se intretin contacte sociale cu oameni cu care nu am direct de-a face si in plus am acces la niste informatii pretioase.
Pe dentist il poti tromboni ca bei multa cafea sau ceai negru (si astea lasa urme de culoare pe dinti). -
Niciodata nu o sa inteleg de ce lumea se apuca de fumat. Pot sa inteleg ca om fiind si curios fumezi o tigara, doua... Ceea ce este si mai stupid este acel "pot sa ma las oricand"... In primul rand trebuie sa vrei asta, trebuie sa renunti chiar sa mai fumezi chiar si o tigara. In loc sa zici ca "este doar o tigara si dupa asta gata nu mai fumez", de ce sa nu gandesti ca "daca tot este doar o tigara nu mai fumez deloc si gata"??
Nu cred ca exista un om care fumeaza( si are peste 20 si ceva de ani- ma gandesc eu ca la aceste varste omul are mai multa minte si mai multa experienta) si sa nu regrete ca s-a apucat, sa nu fi incercat sa se lase.
Este atat de usor sa nu te apuci deloc, decat sa te chinui peste ani si ani.
Eu sunt nefumatoare si sunt si mandra ca am un prieten care a reusit sa se lase( pur si simplu, fara sa-i zic eu asta).
Curios totusi ca tu ai intrebat daca o sa vada stomatologul ca ai fumat, in loc sa intrebi daca se merita sa fumezi ca sa stai cu prietenii de clasa.