copilul meu are laringita acuta.. :(
-
6 Dec 2013, 22:180 0buna fetele sunt noua pe aici si mi-ar prinde bine cateva sfaturi..astazi am fost cu fetita de 8 luni jum la pediatru totul a inceput de la o tuse care incepuse sa fie din ce in ce mai deasa,, iar doctorita mi-a spus ca fetita are laringita acuta.. acum urmam tratamentul,, ma simt atat de trista :( si nu-mi doresc decat sa se faca bine mai repede !
-
8 Ian 2014, 16:59Buna ziua.Pentru laringita la copil de 8 ani va recomand solutia de uleiuri esentiale Biosept forte, 1-2 picaturi de 3 ori pe zi, comprimatele Plantusin, 1comprimat de supt de 3-4 ori pe zi, si ceaiul Antiinflamator antiinfectios Hapciu, 2-3 cani cu ceai pe zi.
-
14 Ian 2014, 14:46Buna! Fetita mea de 7 ani a racit ingrozitor la scoala, asa ca m-am dus cu ea la doctor. Stiind ca nu ii trece tusea cu medicamentele obisnuite, am cerut sa imi recomande altceva. Mi-a spus sa ii dau Septusin de la Ropharma, pe care l-am comandat de pe siteul lor www.ropharma-healthcare.ro. I-a trecut foarte repede si mi-a placut ca are un pret accesibil si este natural