Probolan50 pentru depunerea masei musculare
-
0 1Caut de ceva vreme un supliment naturist care sa ma ajute sa pun muschi intr-o perioada scurta de timp, dar care sa-mi arda si grasimile. Am dat de suplimentul asta, dar am o nelamurire legata de el. Nu stiu daca produce sau nu efecte adverse sau daca se recomanda si incepatorilor. Daca stiti produsul sau l-ati folosit mi-ar fi de folos cateva informatii!
Multumesc! -
Buna!
Eu iau produsul asta de 6 luni de zile si nam avut probleme pana acum. Il iau inainte de antrenament. E destul de ok pt ca-mi da forta si rezist destul de mult la sala. Acest lucru m-a facut sa acumulez masa musculara intr-un timp relativ scurt! Sunt curios daca in momentul in care o sa intrerup tratamentul o sa raman cu masa musculara acumulata.
Ideea e ca instructorul de la sala m-ia recomandat suplimentul asta, asa ca am incredere in el! -
Produsele astea chimice va bucura viata pt 1 an sau 2, dupa ce va lasati o sa ajungeti cat malul, si nu glumesc, sunt mult prea multe cazuri.
Folosirea pe termen indelungat a acestor chimicale poate de asemeni sa va omoara. Se cunosc cazuri de tineri antrenori de fitness care au abuzat de steroizi sau medicamente care sa le creasca masa musculara si au crapat subit.
Cea mai buna si naturala mancare care iti creste masa musculara si-ti topeste grasimea este CARNEA!
Mananca carne slaba de pui, de vita sau peste, cat vrei, vei constata ca iti cresti f frumos masa musculara si pe deasupra grasimea se topeste vazand cu ochii. Cu cat manaci mai multa carne cu atat iti topesti mai multe grasimi, deci, nu te infometezi deloc, din contra! Carne fripta sau fiarta cu salata verde, este f sanatoasa.
Evitati bauturile carbogazoase, alcoolice chiar si apa minerala.
Evitati dulciurile si produsele de patiserie sau painea. evitati fasolea si cartoful.
Incearca fara prostiile alea de anabolizante sa traiti, va distruge hormonal, la 30-40 de ani ajungeti obezi, daca va apucati de acum de ele. Cititi despre efectele lor secundare!
-
Antal, am mai cautat si eu informatii despre el si pare in regula produsul. Am vazut ca sunt si antrenori de fitness care il recomanda si asta ma face sa cred ca e un produs bun. Adevarul e ca pe internet se gasesc tot felul de "minuni" care zic ca te ajuta, dar defapt nu sunt bune de nici o culoare.
O sa mai citesc despre Probolan 50 si o sa iau pana la urma o decizie! -
Buna Maricon! Probolan50 nu e chimicala. Asta facut din plante si creste cantitatea de testosteron din corp. Fara exercitii si multe proteine in mod normal nu ai cum sa acumulezi masa musculara!
Sunt foarte multe persoane care iau doar suplimente fara sa faca exercitii, si se asteapta sa le explodeze muschii. Tot secretul e in exercitiul pe care il faci in faci in fiecare zi!
Un corp bine lucrat la sala se vede foarte usor! -
Suplimentele naturale sunt facute tocmai pentru a ajuta si pentru a suplini deficitul unor anumite elemente din organism. Sunt constient ca exista produse asa zis naturale care au in componenta ingreienti chimici, dar asta nu prea avem cum sa aflam daca nu e scris pe eticheta. Pana la urma tot"din gura in gura" se poate afla daca un produs este eficient sau nu, daca provoaca efecte secundare si alte amanunte de genul acesta!
-
Probolan 50 contine prohormoni. Prohormonii tot iti afecteaza productia ta proprie insa cu efecte mai slabe decat steroizii. Este o cale de mijloc care mai multe dezavantaje. Daca vrei doar sa iti maresti nivelul de testosteron, mergi chiar pe natural : Tribulus, de exemplu. Depinde si cati ani ai. Daca ai maxim 20, fix prohormoni isi lipsesc!!!