insarcinata ? sau raceala
-
0 0as avea nevoie de un sfat .. Am intretinut relatii sexuale cu iubitul eu .. Am facut.o neprotejat .. A ejaculat afara .. A doua oarael doar sa curatat cu un servetel dar nu sa spalat si nici urinat si am inceput actul .. A ejaculat tot afara .. la cateva zile max o sapt mi.a venit ciclul cu 4 zile mai devreme .. Dar ma tinut la fel 5 zile .. nelamurirea este pot ramane insarcita dak el nu a urinat si spalat bine .. Chiar daca nu a ejaculat inauntru ? Help !
-
Poti ramane insarcinata in toate cazurile. Mai fetelor, voi cand incepeti viata sexuala chiar nu va informati??? In epoca superinformatiilor care ne bombardeaza la fiecare secunda chiar n-ai auzit de metode contraceptive??? Chiar n-ai auzit ca o data ce s-a facut intromisiunea (adica ti-a bagat-o, sa scriu pe limba ta!) penisul (adica "cocoselul") in erectie (adica sculat!) elimina niste picaturi de sperma in scop de lubrifiere (adica de ungere!) care contin milioane de spermatozoizi toti vioi si capabili de conceptie. Mai citeste, mai informeaza-te, ca de-aia te-a invatat statul carte. carti, tu-ti ceapa ma-tii! vorba reclamei!
-
Faa da mai dute drq .. C comentezi atat .. E un site public pot intreba ce vreau cand vreau .. Asta.i culmea .. Si scorpion 122 nu ai facut tu scoala cat am invatat eu .. Sunt foarte informata .. De la teorie la practica este drum lung .. Nu ma bazam pe sfatul tau .
Daca nu cunosti omul nu ai nici
Un drept sa.l jignesti .. Hal de bun simt .. Perfectilor
la munka cu voi numai stati pe site.uri toata ziua ..
Acest mesaj a fost editat de către bubbby123: -
Vai de voi ..oamenii frustrati !! .. Am cerut un sfat de la oameni care au cunostiinte despre subiectul asta .. Nu pot ramane asa usor insarcinata doar d la un lichid spermatic .... E un subiect normal nu trebui sa fiu condamnata si jignita pentru k vreau un sfat .. comunistilor
Acest mesaj a fost editat de către bubbby123: -
bubbby123 said:Faa da mai dute drq .. C comentezi atat .. E un site public pot intreba ce vreau cand vreau .. Asta.i culmea .. Si scorpion 122 nu ai facut tu scoala cat am invatat eu .. Sunt foarte informata .. De la teorie la practica este drum lung .. Nu ma bazam pe sfatul tau .
Daca nu cunosti omul nu ai nici
Un drept sa.l jignesti .. Hal de bun simt .. Perfectilor
la munka cu voi numai stati pe site.uri toata ziua ..la dracu poti sa te duci tu, cu ma ta eventual....comentez cat doresc..tocmai pt ca i site public....nu ti place, cara te!!!
-
pe anda, cu indemnul ei la abstinenta o ignor, ca e dereglata saraca, dar pe tine, buby, trebuie sa te intreb ce raspuns astepti de la noi.
daca esti asa citita si invatata, stii si tu ca exista riscuri sa ramai insarcinata chiar si de la aia trei viteji care se gasesc in lichidul preejaculator. normal ca probabilitatea nu e la fel de mare ca atunci cand duci actul pana la capat, dar nici nu e de neglijat. e loterie.
mai mult de atat nu iti poate spune nimeni, asa ca intrebarea ta e stupida in conditiile in care spui ca stii deja toate lucrurile astea. nu-ti ramane decat sa astepti sa treaca luna si sa vezi daca iti apare sau nu menstruatia. daca tu te multumesti cu stresul asta continuu, inseamna ca ai facut atata carte degeaba.
p.s. nivelul de educatie nu se masoara numai in cati ani de scoala ai, ci si in modul in care ai trecut prin ei
Acest mesaj a fost editat de către basilio: