posibile rezultate false ale analizelor?

•  
    • 1 mesaje
    25 Nov 2013, 17:45
    0 0
    Salutari, ma numesc Alexandra si as avea o mare nedumerire.Tin sa mentionez faptul ca am contacte (neprotejate) doar cu sotul de 2 ani si In luna iunie am facut normale analize la sange si nu aveam absolut nimic.Acum 3 zile am facut iar analizele deoarece sunt insarcinata iar testul HIV a iesit incert,vazand acest lucru am decis sa repet testul in aceasta dimineata la alta clinica si a iesit negativ.. Imi poate spune cineva ce este de facut? P.S : Tot ce stiu este ca a cazut cerul peste mine cand am vauzt rezultatul ''INCERT'' fara ca nimeni sa imi explice absolut nimic,mi-au dat rezultatele si pur si simplu m-au trimis acasa.Din cate stiu in asemenea cazuri,cand cineva sufera de vreo boala atat de importanta este de datoria clinicii sau a medicilor sa dea niste explicatii.Este imposibil ca in urma unui asemenea rezultat si insarcinata fiind sa ma trimita pur si simplu acasa fara o explicatie.Va multumesc frumos!Sper ca cineva sa ma poata ajuta.
  •  
    • 367 mesaje
    25 Nov 2013, 21:53
    0 0
    Alexandra,sigur ca se pot strecura erori,ar trebui sa te intorci la clinica cu rezultatul incert si sa le ceri cateva explicatii,eventual in paralel mai fa o data testul,din cate stiu e gratuit ptr gravide,macar asa pentru linistea ta sufleteasca.numai bine