Mastoza fibrochistica bilaterala
-
I_have_a_dream said:si eu am. si mama are. si bunica-mea, a murit la 96 de ani.
vorbim de chisturi care nu au nicio legatura cu tumorile.
femeile mai degraba au mastoza fibrochistica, decat nu au.
daca tu esti fericita sa renunti la TOATE placerile, go on, dar nu mai da nimanui acest sfat.
tu nu ai incredere in medici, mergi la homeopati, la naturiste. daca aveai, aflai ca e problema de metabolizare a estrogenului, de lipsa secretiei de LH samd.
ca urmare mai e o varianta ":naturista", aia in care poti sa mananci si o ceafa - macar duminica - si anume, banala VARZA.
Citeste despre indol 3 carbinol, continut in toate verzele, brocoli si conopidele pamantului. acesta ajuta la ghici? metabolizarea estrogenului.
sau te lauzi ca traiesti fara de pacat?
Inteleg si categoria din care tu faci parte si nu te condamn, draga I have a dream!
Daca tu ai inteles:
-ca am dat sfaturi;
-ca nu am incredere in medici;
-daca prin placerile vietii ai inteles ca sunt vegetariana...sau ceva asemanator...;
-ca placerile vietii sunt TOATE placerile vietii;
-ca am specificat ca fiind ceva foarte grav aceasta afectiune si nu se poate trai cu ea pana la adanci batraneti ( precum bunica ta),
....e "minunat"!!
P.S: definitia chistului o gasesti foarte simplu incepand cu dexonline.ro si continuand cu alte surse online si nu numai!
Rugaminte: Daca ai intalnit oameni care sunt fara de pacat...sa mi spui si mie...eu nu i-am intalnit si sigur nu-i voi intalni!
Iar daca asta ai inteles din ce am relatat...ca si celelalte mentionate de catre mine mai sus...inseamna ca limba romana este scrisa si inteleasa in mod diferit pentru fiecare dintre noi doua!....sau e altceva...despre care tu stii mai bine!
Zi splendida iti doresc!
Acest mesaj a fost editat de către Roxana_09: -
I_have_a_dream said:tu singura ai folosit cuvantul TUMORI, ceea ce e din alt film,
tu singura ai spus ca nu te mai intorci la placerile vietii din anii trecuti.
si tie la fel. dar nu mai speria lumea aiurea cand tu nu stii medicina.
I have a dream,
Da, am folosit cuvantul tumori...doar ce ti-am sugerat dexonline.ro.-e foarte la indemana si el ca si alte materiale...
Daca "placerile vietii"...pentru tine inseamna a consuma carne( doar pentru ca tu presupui ca cineva a spus asta) ...de acord cu tine...
Iar daca lumea SE SPERIE cand citeste cum ca mastoza fibrochistica NU e ceva GRAV!..DA sunt iarasi de acord cu tine!
-
Draga Roxana daca tu ai impresia ca nodulii la sani se datoreaza unei alimentaii neadecvate te inseli amarnic. Acestia apat ca urmare a dereglarilor hormonale. O viata sexuala te-ar ajuta si pe langa asta foarte mult te-ar ajuta un amestec de plante care contin fitohormoni> coada soricelului, galbenele, sunatoare si salvie. Bea ceai din acest amestec de plante si in 3 luni problema ta se va rezolva.
-
Taraxacus said:Draga Roxana daca tu ai impresia ca nodulii la sani se datoreaza unei alimentaii neadecvate te inseli amarnic. Acestia apat ca urmare a dereglarilor hormonale. O viata sexuala te-ar ajuta si pe langa asta foarte mult te-ar ajuta un amestec de plante care contin fitohormoni> coada soricelului, galbenele, sunatoare si salvie. Bea ceai din acest amestec de plante si in 3 luni problema ta se va rezolva.
Sa mai citim un pic: http://www.sfatulmedicului.ro/Hormonii-si-tulburarile-endocrine/dereglarile-hormonale-simptome-si-afectiuni_7610
Iar dereglarile hormonale sunt determinate de...?!
O zi cu multi spor iti doresc!, Taraxacus!
PS.Interesant ca imi cunosti viata personala...fara sa ne cunoastem!