Infectie urinara
-
15 Nov 2013, 17:181 0Buna..Am infectie urinaracu E coli...medicul mi-a prescris nolicin + ibuprofen..sunt la sfarsitul tratamentului ,azi e ultima zi..ideea e ca de 2 zile trebuia sa-mi vina ciclul...antibioticul poate sa intarzie ciclul? sa fie asta cauza??sunt foarte ingrijoarata ..
-
15 Nov 2013, 18:06Asa am auzit. Eu personal n-am patit asa ceva.
Doar antibiotice ai luat ? Nimic altceva?
Intreb pt ca eu la o mica infectie am luat tot felul de ovule si prostii. Dar care intradevar mi-au facut bine. -
25 Nov 2013, 15:16Buna ziua, la aromatogramele realizate pe uroculturi cu ulei esential de cimbru si cu ulei esential de cuisoare s-a dovedit actiunea antibacteriana eficienta a acestor uleiuri esentiale, pe o gama larga de germeni Stafilococ auriu, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Streptococ beta-hemolitic, Candida albicans.Aromatogramele sunt similare antibiogramelor clasice.Conform acestor analize si studiilor realizate cu uleiurile esentiale s-a dovedit ca acestea actioneaza ca veritabile antibiotice naturale.
Dozele recomandate sunt de la 2-3 picături din fiecare ulei, amestecat cu o lingurita de miere, de 3 ori pe zi.
Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.Nu au efectele adverse ale antibioticelor clasice. -
27 Nov 2013, 19:46e cale lunga de la ingerarea uleiurilor esentiale pana la eliminarea lor prin urina. Mai bine ai incerca produse pe baza de proantocianide si d-manoza. Urisan forte, varianta plicuri.
A, si inca ceva: compozitia are studii clinice pe sute de pacienti din Sua.