Probleme mari la genunchi
-
0 1Buna fetelor,
De cand am intrat la menopauza am probleme grave la genungi. Nu mai merge cu unguente de la plafar si de la farmacie.
Puteti sa imi dati un sfat?
Multumesc! -
Buna Manu,
Din cate inteleg este vorba de osteoartrita. Spun asta deoarece si sotul meu are probleme mari la genunchi- tot osteoartrita. Fiind direct interesata am citit foarte mult despre aceasta boala si mai ales despre terapii alternative, intrucat medicina clasica nu are un tratament care sa vindece. Medicina clasica recomanda antiinflamatoare nesteroidine pentru ameliorarea simptomelor insa acestea , in timp au efecte secundare periculoase. Am descoperit ca aromaterapia are efecte reale si imbunatateste simtitor viata persoanei care foloseste aceasta metoda. Sotul meu foloseste uleiuri esentiale de cateva luni si pot sa spun ca deja durerile s-au atenuat mult si i-a crescut elasticitatea- si totul fara alte efecte secundare. Poti folosi cu incredere uleiurile esentiale de lavanda, geraniu, chimen sau cimbru.Eu sunt pasionata de aromaterapie si am creat un blog unde impartasesc cu toti cei care au nevoie din experienta mea. acolo vei gasi totul despre folosirea uleiurilor esentiale. Multa sanatate!
http://aromaterapia-4-you.com/ -
vladela said:Buna Manu,
Din cate inteleg este vorba de osteoartrita. Spun asta deoarece si sotul meu are probleme mari la genunchi- tot osteoartrita. Fiind direct interesata am citit foarte mult despre aceasta boala si mai ales despre terapii alternative, intrucat medicina clasica nu are un tratament care sa vindece. Medicina clasica recomanda antiinflamatoare nesteroidine pentru ameliorarea simptomelor insa acestea , in timp au efecte secundare periculoase. Am descoperit ca aromaterapia are efecte reale si imbunatateste simtitor viata persoanei care foloseste aceasta metoda. Sotul meu foloseste uleiuri esentiale de cateva luni si pot sa spun ca deja durerile s-au atenuat mult si i-a crescut elasticitatea- si totul fara alte efecte secundare. Poti folosi cu incredere uleiurile esentiale de lavanda, geraniu, chimen sau cimbru.Eu sunt pasionata de aromaterapie si am creat un blog unde impartasesc cu toti cei care au nevoie din experienta mea. acolo vei gasi totul despre folosirea uleiurilor esentiale. Multa sanatate!
http://aromaterapia-4-you.com/
Hei, multumesc mult pentru sfaturi.
Sa stii ca si eu sunt un mare fan al produselor naturiste si imi tot cumpar chestii de pe la plaffar, dar pe bune daca mi-a mai trecut cu ceva in ultima vreme. Ma dor genunchii de nu mai pot.
Oricum, aromaterapia suna interesant asa si de intretinere.
Te pup! -
vladela said:Buna Manu,
http://aromaterapia-4-you.com/
Hei, multumesc mult pentru sfaturi.
Sa stii ca si eu sunt un mare fan al produselor naturiste si imi tot cumpar chestii de pe la plaffar, dar pe bune daca mi-a mai trecut cu ceva in ultima vreme. Ma dor genunchii de nu mai pot.
Oricum, aromaterapia suna interesant asa si de intretinere.
Te pup! -
Buna Mann.u,
Eu zic sa mergi totusi la medic daca te doare tare. N-am nimic cu aromaterapia dar ce spui tu acolo imi suna a ceva mai grav care nu se trateaza cu uleiuri si altele.
Si eu am probleme cu genunchii si crede-ma ca doar de la medic am aflat de ceva care chiar functioneaza.
Multa sanatate! -
Buna ziua,
pentru dureri articulare sunt indicate curele de detoxifiere asociate cu dieta hipoproteica si hipolipidica cu un consum crescut de fructe, legume si zarzavat crude.Complexul de plante medicinale Curatarea organismului contine plante medicinale cu efecte antiinflamatoare, detoxifiante, diuretice si eliminatoare de acid uric.Cura de detoxifiere se face pe o perioada de 4-6 saptamani si poate fi reluata dupa o pauza de 2 saptamani.Se repeta cura de 3 ori pe an.
Se asociaza ceaiul Articulatii sanatoase sau ceaiul pentru articulatii sanatoase, reteta monahala, 3-4 cani de ceai pe zi.
Pentru efecte mai intense dupa cura de detoxifiere se administreaza capsule Articulatii sanatose, 1capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.
Este recomandata excluderea din alimentatie a carnii, painii albe, produselor de patiserie din faina alba, a zaharului alb.Se evita apa rece, frigul, umezeala, infectiile
Se recomanda consumul de alimente cu efect analgezic si antiinflamator cum sunt fructele in special citricele, legumele(varza, suc de cartof crud, hrean, etc), oleaginoasele(nucil, ulei de masline, ulei de canepa), graul incoltit.Se recomanda bai fierbinti, saune si masaj uscat.
Penru suplinirea estrogenilor in perioada menopauzei si dupa instalarea ei se pot administra plante estrogenice cum este lemnul dulce, Angelica sinensis, Cimicifuga, trifoi rosu.Capsulele Menopauza contin aceste plante si sustin organismul femeii in aceasta perioada.
-
Medic.Fares said:Buna ziua,
pentru dureri articulare sunt indicate curele de detoxifiere asociate cu dieta hipoproteica si hipolipidica cu un consum crescut de fructe, legume si zarzavat crude.Complexul de plante medicinale Curatarea organismului contine plante medicinale cu efecte antiinflamatoare, detoxifiante, diuretice si eliminatoare de acid uric.Cura de detoxifiere se face pe o perioada de 4-6 saptamani si poate fi reluata dupa o pauza de 2 saptamani.Se repeta cura de 3 ori pe an.
Se asociaza ceaiul Articulatii sanatoase sau ceaiul pentru articulatii sanatoase, reteta monahala, 3-4 cani de ceai pe zi.
Pentru efecte mai intense dupa cura de detoxifiere se administreaza capsule Articulatii sanatose, 1capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.
Este recomandata excluderea din alimentatie a carnii, painii albe, produselor de patiserie din faina alba, a zaharului alb.Se evita apa rece, frigul, umezeala, infectiile
Se recomanda consumul de alimente cu efect analgezic si antiinflamator cum sunt fructele in special citricele, legumele(varza, suc de cartof crud, hrean, etc), oleaginoasele(nucil, ulei de masline, ulei de canepa), graul incoltit.Se recomanda bai fierbinti, saune si masaj uscat.
Penru suplinirea estrogenilor in perioada menopauzei si dupa instalarea ei se pot administra plante estrogenice cum este lemnul dulce, Angelica sinensis, Cimicifuga, trifoi rosu.Capsulele Menopauza contin aceste plante si sustin organismul femeii in aceasta perioada.
Multumesc mult pentru sfaturi. Sa stiti ca imi notez si marti cand ma duc la medic o sa intreb daca e bine sa iau ceva din ce mi-ati recomandat.
O seara placuta! -
Buna,
Sa stii ca acidul hialuronic are mai multe proprietati, adica nu se foloseste doar pentru intinerire.
E foarte bun pentru problemele cu articulatiile. Eu am probleme mari si folosesc un tratament injectabil. Fac o injectie pe an si ma lasa durerile. Asa pot sa aman operatia.
Uite, iti dau un link sa citesti mai mult despre acidul hialuronic ca sa vezi ca nu zic prostii. http://www.hyalone.ro/?p=246
Multa sanatate! -
Buna Ilez,
Iti multumesc mult de tot pentru informatii. Sa stii ca am citit pe site si chiar am ramas impresionata. Nu stiam ca acidul hialuronic se gaseste si in articulatii. Imi place Hyalone pentru a e un produs natural, dar oricum nu iau nimic pana nu intreb medicul.
Astept sa iau rezultatele si o sa vad ce imi recomanda.
O seara frumoasa! -
Buna Ilez,
Abia asteptam sa ajung acasa sa iti scriu! Am fost la medic si dupa ce mi-a interpretat radiografia a zis ca imi recomanda sa ma operez. Nu stiu cum esti tu, dar pe mine ma sperie rau de tot chestia asta.
Ca sa nu mai zic ca ma costa o gramada de bani.
Sa vezi, vroia sa ma programeze deja in 2 saptamani, pe 20. Fix inainte de craciun. Na poftim! Adica sa stau la pat si la recuperare de sarbatori.
Sincer nu imi convine deloc. I-am promis ca o sun sa ma programez dar nu am degand sa mai merg la ea.
I-am zis si de hyalone si mi-a zis ca oricum nu rezolva problema ca e doar o amanare a inevitabilului. Adica operatia.
Ce ma sfatuiesti?
-
Salut...scuze ca n-am mai raspuns. Am fost la doctor si mi-a dat sa fac injectii intraarticulare cu Hyalone.
E un tratament pe baza de acid hialuronic natural. Fac o injectie la 12 luni. Vreau sa zic ca ma simt suuuper, nici nu ma asteptam sa functioneze asa de bine.
Multumesc mult de tot pentru toate sfaturile si iti urez sarbatori fericite!