Dureri articulatii

•  
    • 69 mesaje
    7 Nov 2013, 17:01
    0 0
    Buna ziua 

Ma adresez pe aceasta cale incercand sa aflu mai multe detalii de la cei care au folosit/folosesc suplimente nutritive pentru dureri de articulatii.
    M-ar interesa produse cat mai naturale pe care le-ati folosit. Astept pareri si propuneri.

Multumesc 
  •  
    gmd
    • 11 mesaje
    8 Nov 2013, 09:45
    2 0
    Buna ziua !
    Eu folosesc acum Mega MSM, l-am comandat online de pe un site de specialitate. Am luat cam jumatate din pastile si simt ceva imbunatatiri. Desigur, mai multe voi putea spune la terminarea tratamentului. O prietena foloseste Fleximobil si e multumita de el... Multa sanatate !
  •  
    • 69 mesaje
    30 Ian 2014, 16:19
    0 1
    gmd said:Buna ziua !
    Eu folosesc acum Mega MSM, l-am comandat online de pe un site de specialitate. Am luat cam jumatate din pastile si simt ceva imbunatatiri. Desigur, mai multe voi putea spune la terminarea tratamentului. O prietena foloseste Fleximobil si e multumita de el... Multa sanatate !

Multumesc frumos! M-am uitat si eu tot pe site-uri de specialitate, de suplimente nutritive si mi-am comandat Glucosamina, condroitina si MSM , de la firma Haya Labs. Deja ma simt mult mai bine, nu mai am durerile acelea atat de suparatoare! 

•  
    • 128 mesaje
    5 Feb 2014, 15:22
    0 0
    Buna ziua.Va recomand remediul naturist Articulatii sanatoase pe care il folosim in terapia durerilor articulare de natura reumatismala in special dar si in cele din artroze si artropatii urice si pacientii sunt foarte multumiti in proportie de peste 80%.Are si efect protector gastric.Se administreaza 1-2 capsule de 3 ori pe zi.Se poate asocia si ceaiul Articulatii sanatoase, 3cani de ceai pe zi pentru amplificarea efectelor.
  •  
    • 34 mesaje
    31 Iul 2015, 20:32
    4 1
    Buna ziua, eu am folosit singurul produs din lume care contine Condroitina, Celadrin, MSM si Glucozamina - toate fiind substante necesare pentru articulatii. Am aflat de produs de la un medic din Franta mireluca_19@yahoo.com
  •  
    • 6 mesaje
    3 Aug 2015, 10:57
    1 1
    Buna,

Ambii mei parinti folosesc Tripernol. Este un antiinflamator natural pe baza de ulei de scoici verzi. Tatal meu il ia pentru artroza iar mama mea pentru osteoporoza. Si se pare ca de un an de zile de cand il iau se simt mult mai bine. Au incercat si alte antiinflamatoare, insa acesta se pare ca le prieste. Bineinteles, il recomad ca tratament adjuvant. Este bine totusi sa mergi la un medic si sa-ti faci niste investigatii. Multa sanatate.
  •  
    • 3 mesaje
    12 Aug 2015, 21:19
    0 2
    Buna
    Si mama avea ceva probleme cu articulatiile si i-am cumparat un supliment nutritiv cu CONDROITINA, GLUCOZAMINA, CALCIU MARIN, PROPOLIS de la Propolia, la recomandarea unui medic francez. Daca sunteti interesate il puteti gasi pe www.royalbee.ro, aici gasiti multe produse Bio pe baza de ingrediente apicole pe care le folosesc si eu si sunt foarte multumita. Multa sanatate
  •  
    • 12204 mesaje
    13 Aug 2015, 11:32
    0 1
    eva.alexandra said:Buna
    Si mama avea ceva probleme cu articulatiile si i-am cumparat un supliment nutritiv cu CONDROITINA, GLUCOZAMINA, CALCIU MARIN, PROPOLIS de la Propolia, la recomandarea unui medic francez. Daca sunteti interesate il puteti gasi pe www.royalbee.ro, aici gasiti multe produse Bio pe baza de ingrediente apicole pe care le folosesc si eu si sunt foarte multumita. Multa sanatate

asta daca nu are diabet sau tendinta spre .... sunt multe antinflamatoare naturale fara risc diabetic , celadrin , lyprinol ,vitalion , etc .... 

•  
    • 128 mesaje
    13 Aug 2015, 16:15
    1 0
    Buna ziua.Remedii naturale foarte bune pentru reducerea durerilor articulare, a disconfortului la nivel articular, pentru evitarea degradării cartilajelor, care ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor si protejează mucoasa gastrică sunt capsulele Biomobil 1 (fostele Articulatii sanatoase) si capsulele Biomobil 2.
    Un alt remediu natural indicat  cu efect antiinflamator, analgezic, antireumatismal, febrifug, anticoagulant, astringent, sedativ uşor, indicatin durerile articulare din reumatism, artrită, stări febrile, răceli, nevralgii, stări depresive, diaree, stomatita este pulberea de scoarta de salcie.

1. Se ia înainte de masă câte o linguriţă de pulbere, de 3-4 ori pe zi, umezită cu puţină apă sau amestecată cu miere. Pentru eficienţă maximă pulberea se ţine sub limbă 10-15 minute, apoi se înghite.

2. Peste o linguriţă de pulbere se toarnă o cană de apă clocotită şi se lasă 10-15 minute, apoi se strecoară.

Se beau 3-4 căni pe zi, înainte de masă.

3. Se pun 4 linguriţe de pulbere într-un litru de apă plată, la temperatura camerei. Se lasă 6-8 ore la macerat la rece, apoi se strecoară şi se consumă întreaga cantitate pe parcursul unei zile.

Multa sanatate!

•  
    • 6 mesaje
    25 Aug 2015, 11:28
    0 2
    http://olx.ro/oferta/bitter-ierburi-suedeze-originale-100-maria-treben-plante-90-2-g-ID43v6I.html e cel mai bun leac natural si original !
  •  
    • 1 mesaje
    6 Iul 2016, 17:04
    1 0
    Eu folosesc suplimente alimentare de colagen pur. Efectele le vad dupa doua trei saptamani de utilizare. Nu ma mai dor oasele la schimbarea vremii si nici genunchii. Le cumpar de la o firma din Iasi.
  •  
    • 137 mesaje
    7 Iul 2016, 10:34
    1 0
    http://www.eva.ro/sanatate/ortopedie/sanatate-un-nou-tratament-fara-substante-chimice-pentru-articulatii-articol-100303.html?pagina=1