Aparat de aerosoli
-
16 Oct 2013, 17:140 0<!--[if gte mso 9]> <![endif]-->
Am fost cu Stefan la pediatru si este prima data cand primeste un tratament cu aerosoli. A mai avut pana acum doua raceli usoare, dar acum a facut o bronsiolita urata. Nu stim ce aparat sa alegem? Stefan este micut si sensibil, il va accepta oare? Ne puteti da un sfat?
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} <![endif]--> -
22 Nov 2013, 17:46Si eu ii fac la nevoie copilului aerosoli. Am cumparat Healthy Line cu compresor la recomandarea medicului de familie. Il folosim numai atunci cand medicul ne recomada si tratamentul este foarte eficient.