cupa menstruala - ce parere aveti despre ea?
-
7 Oct 2013, 21:210 0Buna,
Am citit de ceva timp despre cupa menstruala si voiam sa va intreb ce parere aveti despre ea? Am vazut ca sunt magazine online de unde se poate cumpara dar as vrea sa stiu daca merita, ce avantaje sunt sau dezavantaje.
Orice informatie m-ar ajuta, multumesc. -
7 Oct 2013, 23:32am citit vrute si nevrute despre cupa, dar raman reticenta; din aceleasi motive pt care nu folosesc nici ob-uri decat in caz de forta majora - igiena, sanatatea organelor genitale.
in plus, stiu ca toate cele care utilizeaza cupa spun ca e sigura, dar eu as sta cu emotii. ob-ul e altfel, se muleaza altfel si absoarbe, dar cupa aia... e suficient sa scape un fir
-
7 Oct 2013, 23:33sincer? eu una nu as incerca asa ceva, chhiar daca ma-am saturat de absorbante, tot mai bine ma simnt cu ele
chiar daca se spune ca te scapa de mirosurile neplacute, cred ca duhoarea ramane inauntru. intrebarea mea e, ce te faci cand ai mici chiaguri? sa se mai intampla sa avem atunci cand suntem mai racite.. nus, incerca -
23 Oct 2013, 18:43multumesc fetelor pentru pareri
eu am citit pe site-urile din strainatate in principal despre cupa, se vinde si in farmacii, sunt si medici care o recomanda si pe toate forumurile pe care am intrat, femeile care au incercat-o o lauda. deci nu ma refer la reclame, ci chiar la experienta lor.
eu ma gandeam ca poate si romancele au testat-o si pot impartasi cu mine, cu noi. nu voiam sa fiu prima care isi ia inima in dinti cu cupa asta, dar pana la urma cred ca asa am sa fac si va spun si voua aici. pierderea nu e mare, dar daca e buna cum spun strainezele, atunci mi-am simplificat jumate din viata. Nu mai alerg cand mi-e lumea mai draga dupa absorbante, tampoane si nu ma vor sti toti vanzatorii ca eu sunt la menstruatie. Plus de asta, nu se vede nimic, nu mai iese nimic de nicaieri. Va spun vara asta la mare am vazut cateva femei stand la soare si cu ata de la ob pe afara. neplacut dar na, ce sa facem daca la noi apar lucrurile cand la altii sunt deja de ani buni. si eu abia in 2013 am auzit de ea.
va mai scriu aici, sper sa nu va suparati pe mine dar eu sunt tare curioasa cum e cu cupa asta. poate imi si cumpar una si voi fi prima curajoasa care scrie aici pe forum despre cum este sa folosesti cupa menstruala.