sarcina
-
7 Oct 2013, 17:500 0buna, pfg sumt cam nedumerita! pe 14 august mi-a venot menstra, care a tinut 5 zile, acum in septembrie mi-a venit pe 24, nu e regulat, dar pare cam mult intarzierea, inainte erau doar de cateva zile, acum m-a tinut 4 zile, am avut tontact neprotejat in penultima si ultima zi de menstra, acum am greturi, dureri de cap si urinez ft des, tin sa nentionez.ca si datile trecute nu ne-am protejat, dar nu a.ejacuat in mime, e o posibila sarcina?
-
7 Oct 2013, 19:52
sashaT said:buna, pfg sumt cam nedumerita! pe 14 august mi-a venot menstra, care a tinut 5 zile, acum in septembrie mi-a venit pe 24, nu e regulat, dar pare cam mult intarzierea, inainte erau doar de cateva zile, acum m-a tinut 4 zile, am avut tontact neprotejat in penultima si ultima zi de menstra, acum am greturi, dureri de cap si urinez ft des, tin sa nentionez.ca si datile trecute nu ne-am protejat, dar nu a.ejacuat in mime, e o posibila sarcina?
...tot ce-i posibil..daca e cu intirziere ,e posibil sa fii insarcinata de cint a inceput sa intirzie mentruatia.la mine asa a fost...am ramas in cele din urma placut surprinsa .Fa un test de sarcina si imparte si cu noi fericirea!