Anticonceptionale

•  
    • 687 mesaje
    4 Oct 2013, 10:52
    0 0
    Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Iau anticonceptionale Karissa de 1 an si cateva luni(nu mai stiu exact) si cateva zile la rand dupa ce luam pastila ma durea capul. dupa cateva zile nu am mai patit nimic. Vreau sa renunt la ele, dar mai intai as vrea sa stiu daca pentru intreruperea lor trebuie sa ma prezint la ginecolog iar daca nu, pentru cat timp pot sa le intrerup. Ma gandeam sa fac o pauza de o luna-doua apoi sa le reiau. Stie cineva ceva? Multumesc mult!
  •  
    • 687 mesaje
    5 Oct 2013, 08:17
    0 0
    Nimic, nimic???
  •  
    • 270 mesaje
    5 Oct 2013, 10:58
    0 0
    Poky said:Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Iau anticonceptionale Karissa de 1 an si cateva luni(nu mai stiu exact) si cateva zile la rand dupa ce luam pastila ma durea capul. dupa cateva zile nu am mai patit nimic. Vreau sa renunt la ele, dar mai intai as vrea sa stiu daca pentru intreruperea lor trebuie sa ma prezint la ginecolog iar daca nu, pentru cat timp pot sa le intrerup. Ma gandeam sa fac o pauza de o luna-doua apoi sa le reiau. Stie cineva ceva? Multumesc mult!

nu trebuie sa te duci la nici un doctor, dar tre sa stii ca o sa-ti vina ciclul din nou la 2-3 zile dupa aia. parerea mea e sa renunti cat mai repede daca te simti rau de la ele. eu am facut o alergie pe mine de la ficat cat casa. sunt foarte toxice. da-le dreaq. 

•  
    • 687 mesaje
    6 Oct 2013, 09:13
    0 0
    jlvera said:
    Poky said:Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Iau anticonceptionale Karissa de 1 an si cateva luni(nu mai stiu exact) si cateva zile la rand dupa ce luam pastila ma durea capul. dupa cateva zile nu am mai patit nimic. Vreau sa renunt la ele, dar mai intai as vrea sa stiu daca pentru intreruperea lor trebuie sa ma prezint la ginecolog iar daca nu, pentru cat timp pot sa le intrerup. Ma gandeam sa fac o pauza de o luna-doua apoi sa le reiau. Stie cineva ceva? Multumesc mult!

nu trebuie sa te duci la nici un doctor, dar tre sa stii ca o sa-ti vina ciclul din nou la 2-3 zile dupa aia. parerea mea e sa renunti cat mai repede daca te simti rau de la ele. eu am facut o alergie pe mine de la ficat cat casa. sunt foarte toxice. da-le dreaq. 

Nu stiam ca o sa imi vina iar menstruatia la 2-3 zile. Nu e vorba ca imi fac rau, dar am aceste dureri de cap, dar nu foarte des...