DR IONITA CATALIN cel mai profesionist stomatolog din iasi

•  
    • 1 mesaje
    2 Oct 2013, 13:53
    4 4
    DR IONITA CATALIN  Iasi este medicul stomatolog caruia ii sunt foarte recunoscatoare.avand frica de dentist,multi ani la rand am ocolit cabinetele stomatologice, insa el a fost singurul in care am prins incredere.profesionalism,asta e cuvantul care il caracterizeaza.il recomand.
  •  
    • 5144 mesaje
    2 Oct 2013, 18:07
    1 1
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=113023&forum=5&0

prea multa reclama bate la ochi. de obicei, parerile de rau sunt cele spuse pe „neintrebate”, cand esti nervos si suparat si vrei sa-ti versi naduful; parerile de bine vin doar la cerere
    Acest mesaj a fost editat de către basilio: 2 Oct 2013, 18:07
  •  
    • 1 mesaje
    10 Oct 2013, 17:44
    4 4
    ,,Doctorulul,,?cel mai profesionist stomatolog? Inainte de toate cand citeam parerea silvanei42 aveam un sentiment de deja-vu....Constat ca acest macelar,intr-adevar este cel mai profesionist doctor in a jigni oamenii,in a se comporta ca un marlan cu femeile in varsta...Daca in cazul silvana42 e vorba doar de o lucrare ,trebuie sa va spun ca in cazul mamei mele acest macelar i-a montat 4 implanturi dintre care 3au fost montate total eronat(un ex.pt cei neinitiati cu termenii medicali: nu se introduce un implant in gura unui pacient daca acesta are materiale ,lucrari stomatologice care produc ioni(vezi gaudentul) mai mult de atat pregatirea pentru implanturi a fost de tot rasul (parerea unui doctor din colegiu medicilor stomatologi). Oameni buni daca nu stiati(un am aflat dupa ce am facut demersuri la colegiul medicilor acest felcer NU ARE DECAT UN CURS DE CHIRURGIE ORALA CEEA CE-I DA DREPTUL SA INTERVINA CHIRURGCAL DOAR IN OPERATII SIMPLE.!!!!!!!!!!Probabil ca intreruperea tratamentului de la Socala impotriva alcoolismului il determina sa se comporte in acest mod.....sa jigneasca oamenii in varsta.....Daca considerati ca acest ............nu merita sa faca parte din categorila medicilor stomatologi cu adevarat profesionisti va rog sa transmiteti acest mesaj ca sa nu-i mai dam sansa sa-si mai bata joc si de alti oameni.......nu este la prima abatare .....intrebati la colegiul medicilor intrebati si alti medici stomatologi.....