Zona Zoster
-
17 Sep 2013, 20:050 0Am citit unele discutii si as vrea niste pareri.
Acum 4 saptamani au aparut dureri acute suportabile zona ficat, bila si spre spate rinichi. Investigatii peste investigatii pareri peste pareri unele mai interesante ca altele, dupa 2 saptamani a aparut si eruptia, extrem de usoara,4 bubite mici rosii si o zona rosie in jurul lor. In sfarsit diagnostic clar: Zona Zoster. Tratament medicamentos si aplicare direct pe piele. Rezultate bune eruptia pare a se vindeca frumos, dar....sunt dureri in corp la fel in zona ficatului si radiaza si spre spate , culmea numai noaptea. Uneori incep pe la 01, alteori la 03, sau 06. Pe timpul zilei nicio durere. Au trecut deja 4 saptamani si mintea pune intrebari. Parerile doctorilor variaza nici eu nu pot face o evaluare. Niciun calmant nu rezolva durerea.NICIUNUL!!!!!Cand durerea incepe la 01 inseamna noapte alba, cand incepe la 03 sao 06 inseamna ca s-a terminat perioada de somn. Moralul e bun dar deja e cam mult. Odihna de pe timpul noptii este importanta si eu in cele 4 saptamani nu am avut parte de ea. Intrebarea se adreseaza celor care au trecut prin asta. Cat mai dureaza durerile si daca pot sa le atac cu vreun medicament.
Multumesc mult!!! -
17 Sep 2013, 20:25A avut si mama mea si a stat in spital o saptamana fiind pe injectabil in aceasta perioada...La ea a durat cu aparitia si cu spitalizarea cam 3 saptamani,ca dupa iesirea din spital trecusera(nu in totalitate,ramasese zona asa roz),dar nu mai erau dureri.
Nu stiu ce medicamente a luat,ca a fost acum cativa ani.Imi amintesc ca trebuia sa i-a vitamine si sa manance multe fructe dupa iesirea din spital.Stiu ca zona zoster apare atunci cand iumunitatea este scazuta! -
9 Oct 2013, 00:26Herpesul zoster e de fapt un virus! Dupa ce II mai trece din simptomatologie ar fi bine sa.si scoata amprenta energetica a virusului altfel poate avea surpriza recidivei! Pentru detalii scrie.mi pe privat