Am un semnul ???
-
16 Sep 2013, 21:180 0Buna ma numesc Ema si am o intrebare la voi daca ma puteti ajuta. Am 2 luni de cand eu si iubitul meu nu ne mai protejam pt k vrem un copil si totusi mi se pare suspect de ce timp de 2 luni nu am ramas insarcinata?Ma pregatesc de un control ginecologic care va spun sincer mi-e cam frik sa nu-mi dea un rasp negativ.Voi ce parere aveti? S-a mai intamplat asa ceva la creva?
-
16 Sep 2013, 21:21Sunt femei care nu raman insarcinate ani de zile, doua luni nu inseamna asa mult.
-
16 Sep 2013, 22:12Buna seara, sfatul meu este ca nu trebuie sa.ti fie frica a merge la ginecoloc asa e foarte bine sa mergi pentru ca e bine sa sti despre corpul tau totul si asa vei afla daca vei avea copii sau nu, dar sa sti ca exista perioada acea de fertilitate cu cateva zile inainte de menstruatie si dupa menstruatie, asa ca e bine sa mergi, dute cu prietenul tau sau cu mama ta, dar inca ceva, puteti vorbi despre asta si cu mama dumneavoastra ca doua prietene, intrebati.o si pe ea ca doar e mama si stie despre acest lucru.