INSOMNIA

•  
    • 1 mesaje
    18 Aug 2013, 07:15
    0 0
     REMEDII PT SOMN
  •  
    • 16 mesaje
    22 Aug 2013, 19:17
    0 0
    Ceai de tei, o cana de lapte cald inainte de culcare.
    Poti incerca medicamente naturiste cum ar fi "noapte buna" sau "calmogen plant"
    Acest mesaj a fost editat de către Gabe_br: 22 Aug 2013, 19:17
  •  
    • 69 mesaje
    8 Oct 2013, 16:38
    0 0
    Melatonina. Nu provoaca efecte adverse.
  •  
    • 5 mesaje
    9 Oct 2013, 00:17
    0 0
    E foarte simplu. O echilibrare a sistemului hormonal,pentru centrul trezire-adormire si o stimulare a hormonului pt somn ( melatonina) duce la efecte garantate. Investitia 85 lei. Organismul se echilibreaza in mod natural,fara reactii adverse si cu efect durabil. La mine bio-melatonina nu a functionat , 30 de pastile au costat 40 lei,cam mult prin comparatie!
  •  
    • 128 mesaje
    9 Oct 2013, 15:59
    0 0
    Buna ziua,
    capsulele Noapte buna contin valeriana (Valerianae radix) radacina pulbere si extract, extract de conuri de hamei (Lupuli strobulus), passiflora (Passiflorae herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), flori de tei (Tiliae flos).S-au administrat capsule „Noapte bună” timp de 1 lună la pacienţi care prezentau tulburări de somn, insomnie cronică, decompensare anxioasă asociată cu insomnie.
    S-a constatat ameliorarea simptomatologiei (insomnie, anxietate, nelinişte) la 86% din cazuri.
    Se administreaza 1-2 capsule seara, inainte de culcare.Durata curei: 2-3 luni.
  •  
    • 3 mesaje
    11 Oct 2013, 16:56
    0 0
    Eu iau  Sedativ PC de la Boiron. Mi l-a recomandat medicul de familie.
  •  
    • 69 mesaje
    22 Oct 2013, 10:31
    0 0
    85 de lei mi se pare cam mult, mai bine beau un pahar de vin, ca ies mai ieftin Glumesc. Eu mi-am luat melatonina de la Haya labs, comandata de pe un site romanesc si am platit 27 lei pe cutia cu 60 caps, ceea ce nu mi se pare mult .
  •  
    • 1 mesaje
    20 Ian 2014, 20:45
    0 0
    Salutare!
    Tot patitu-i priceput!
     Am trait o perioada destul de lunga cu "nopti albe". Toate somniferele folosite dupa recomandari medicale sau de la prieteni au avut un efect de a-mi crea si mai mult oboseala in ziua urmatoare. In sfarsit am aflat ca dr. Tecu Constantin lucreaza cu un aparat de biorezonanta care testeaza energetic si pacientul, dar alege medicamentele eficiente pentru fiecare persoana testata. Asa am reusit sa-mi regasesc odihna de noapte si buna dispozitia de zi folosind ReDORMIN si Remotiv pe care care aparatul SCIO mi le-a validat.
    Am facut tratamente cu acest aparat care mi-a redus stresul, mi-a crescut imunitatea si mi-a inlaturat toxinele din corp.