produsele de slabit sau de mentinere a greutatii...

•  
    • 1 mesaje
    10 Aug 2013, 17:38
    1 1
    buna ziua vin cu o intrebare in primul rand...ati auzit de site-ul buzzstore.ro?.....daca nu va spun eu...e un site care iti da ,bineinteles dupa inscriere ,sansa sa incerci unele produse care sunt pe piata spre testare  si spre a le face cunoscute calitatile sau defectele. eu din intamplare am auzit despre acest site de la o prietena si da intr-adevar functioneaza,chiar am fost aleasa sa particip la testarea produselor gerlinea ,produse destinate slabitului sau mentinerii greutatii. Am intr-adevar nevoie sa slabesc si chiar mi-am zis :ce ma costa sa incerc aceste produse?,nimik,pentru ca am uitat sa mentionez,nu costa nimik .....si sunt tare incantata de ele ,de gust ,tin foarte bine locul unei mese fara sa mai ramana senzatia de foame.....am reusit sa dau jos 3 kg in 10 zile,pentru mine este record....asa ca vreau sa va intreb daca a-ti auzit de aceste produse,ce parere aveti despre ele si chiar de site-ul buzzstore .ro .ce parere aveti este ceva de care avem intr-adevar nevoie in Romania....chiar sunt curioasa de parerea voastra. multumesc
    Acest mesaj a fost editat de către malyna: 10 Aug 2013, 17:40
  •  
    • 4350 mesaje
    11 Aug 2013, 05:00
    0 1
    Ai uitat sa specifici ca sunt 100% natural, altfel cum sa fie, nu?
    E treaba ta daca vrei sa fii cobai pt. orice junghi de produs aruncat pe piata pt. a fi testat. Eu una nu as apela la asemenea chestii pt. a slabi, sanatatea mea e mai importanta decat orice.
    Daca ai slabit 3 kg in 10 zile, asta ar insemna 9kg pe luna. Ti se pare sanatos?
    Eu iti recomand sa nu mai bagi mana pana la cot in blidu' cu mancare, baga doar varful degetelor. Apoi incearca sa faci sport si sa vezi ce frumos se topesc kilogramele. Daca nu vrei un stil de viata sanatos, testeaza ca robotul tot ce iti recomanda unul sau altul, iar in cativa ani, nu vei fi doar grasa, vei fi grasa si bolnava!
  •  
    • 12 mesaje
    11 Aug 2013, 14:05
    1 0
    da, am auzit. Sunt produse franceze din cate stiu. Am incercat sa consum( se gasesc in magazine) si sunt bune la gust, dar nu pot sa spun ca am slabit vreun gram
  •  
    • 3 mesaje
    16 Aug 2013, 14:46
    0 0
    In procesul de slabire un rol important il are detoxifierea organismului. Un organism lipsit de toxine va putea sa slabeasca mai rapid si mai sanatos. Eu asa am inceput sa slabesc. mai intai am facut o cura de detoxifiere cu  suplimentul Untoxin care m-a ajutat sa scap de toate  toxinele  din organism si abia apoi  am inceput procesul  de slabire!
  •  
    • 4 mesaje
    16 Aug 2013, 15:24
    0 0
    http://www.hplus.ro - Produse Calivita - Suplimente alimentare, vitamine, minerale Paraprotex, Power Mins, Acidophilus la pret de distribuitor. Magazin Naturist Partener Calivita. Comanda acum la 0756.250.964 sau trimite un e-mail la comenzi@hplus.ro Produsele Calivita sunt cele mai concentrate de pe piata avand o eficienta si calitate exceptionala.
  •  
    • 27 mesaje
    21 Aug 2013, 07:07
    1 0
    Buna!....am citit foarte multe pareri pro si contra, REGENON!!!...am inceput sa il iau de ieri...mi e putin teama dee cat am citit pe aici dar curiozitatea nu ma opreste...voi reveni cu vesti sincere!!!o zi frumoasa va doresc.
  •  
    • 128 mesaje
    21 Aug 2013, 15:36
    0 0
    Buna ziua,
    in prima etapa a curei de slabire, este necesar sa fie realizata o cura de detoxifiere, timp de o luna.Se poate realiza cu produsul Silueta perfecta, complex plante, sau Organism sanatos, 1 lingura de 2 ori pe zi.Dacă tranzitul intestinal este lent (tendinţa la constipaţie) se administrează câte 2 linguri de 3 ori pe zi.Se administreaza cu iaurt, suc de fructe sau apa, de preferinta dimineata si seara pe stomacul gol.
    Se consuma in decurs de 30 minute de la ingerare minim 400 ml de lichide. Pentru eficienta maxima se recomanda consumul zilnic de cel putin 2 litri de lichide. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare.
    Se asociaza ceaiul Silueta perfecta, purificare si drenaj, 3 cani de ceai pe zi, intre mese.
    Din a 2-a luna se poate administra 1 capsula Silueta perfecta Controlul Greutatii + 1 cana cu ceai Silueta perfecta Controlul Greutatii, de 3 ori pe zi timp de 1-2 luni.
    Se recomanda a se evita consumul de carne si peste grase, conservate sau afumate, branzeturi grase, sarate, leguminoase boabe, paine, cartofi, paste fainoase (in cantitati mari), fructe dulci sau uscate, dulciuri concentrate, prajituri, produse de patisserie, frisca, smantana, creme, slanina, untura, sosuri grase, aluaturi cu unt, oleaginoase, indulcite cu zahar sau alcoolizate, lapte integral. Se evita consumul de sare peste 5gr/zi.
    Se recomanda consumul de legume si fructe (in functie de continutul glucidic), zarzavaturi, paine neagra sau intermediara (in cantitati moderate), leguminoase (in cantitati moderate), carne slaba, peste slab, branza de vaci, branza slaba, iaurt, lapte degresat, ciuperci, uleiuri vegetale, unt (cantitati reduse).
    Se consuma minim 2 litri pe zi de lichide(apa plata, de izvor, sucuri de legume si fructe.Pe toata aceasta perioada se recomanda asocierea cu realizarea exercitiilor fizice, minim 30' pe zi.
  •  
    • 3 mesaje
    26 Aug 2013, 10:35
    0 0
    Detoxifiereea organismului e extem de buna si daca vrei sa-ti pastrezi starea de sanatate a organismului in conditii bune, nu doar ca sa slabesti. Desigur ca si slabitul ajuta la mentinerea sanatatii.
    Fie ca optezi sa-ti detoxifici organismul cu Untoxin, fie ca vrei sa folosesti ceaiuri sau fructe important e sa te tii de treaba!
  •  
    • 5144 mesaje
    26 Aug 2013, 12:54
    0 0
    de ce as folosi niste produse cu chimicale sau procesate intens pentru a face detoxifiere? care e logica? nu mai bine bag verdeturi in mine o saptamana si fac mult sport, ca prin traspiratie eliminam toxine... doh! mai multe decat printr-un shake facut din povesti despre cum era odata natural nu stiu care ingredient din el
    dar cand lenea e mare si inca mai credem in basme, atunci asteptam sa slabim mancand friptane si bând chimicale in timp ce stam in fata televizorului cu slana la odihnit.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Oct 2013, 14:06
    0 0
    Buna Basilo!
    Produsul ala de care vorbeam eu chiar e natural. Stiu ca exista pe piata o gramada de produse care se declara naturale, dar defapt nu sunt si asta creeaza o dezinformare generala, iar omul nu stie ce sa mai creada. Daca vrei putem discuta pe mail sau chiar pe topicul asta despre componenta produsului. Pot sa-ti trimit si prospectul scanat cu ingredientii din acest produs
    Numai bine si o zi cat mai frumoasa!
  •  
    • 4 mesaje
    25 Oct 2013, 09:50
    1 0
    Corina in cat timp ai reusit sa-ti detoxifici organismul cu Untoxin? pe sit-ul lor nu am gasit informatiile astea si asta m-ar interesa cel mai mult. Daca perioada ar fi scurta ar fi super, deoarece numai am rabdarea sa urmez un tratament de durata!
    Multumesc mult si multa sanatate!
  •  
    • 69 mesaje
    5 Nov 2013, 16:51
    0 0
    aici am gasit un articol foarte interesant : http://www.bodytimero.com/ro/Cele-mai-eficiente-ingrediente-pentru-arderea-grasimilor-si-modul-lor-de-actionare-nid52.html
  •  
    • 1 mesaje
    14 Nov 2013, 13:57
    0 0
    Azi am luat 3 cutii din suplimentul Untoxin, la sfatul unei prietene care mi-a zis ca in 3 saptamani de tratament o sa scap de toxinele din organism. Sper sa aiba dreptate. Problema e ca fiind suplimente e posibil sa functioneze diferit in functie de metabolismul fiecaruia!
  •  
    • 1 mesaje
    27 Nov 2013, 03:31
    0 1
    Pastile de slabit - http://bit.ly/18Ci4WI
    Am inceput sa iau Acai Berry acum 2 luni de zile, si am slabit deja 16 kilograme.
  •  
    • 4 mesaje
    4 Dec 2013, 09:53
    0 0
    Pana la urma am cumparat si eu o cutie de Untoxin si pot spune ca m-a mai ajutat sa scap de toxinele din organism. O senzatie usoara de balonare tot ma mai incearca dar cel putin nu e senzatia aia de greata si balonare accentuata care nu-mi dadea pace. Cred ca aproape am scapat de toxinele din organism. Inca o cura cu suplimentul asta si cu siguranta o sa ma simt mult mai bine! Ce mi-a placut la pilulele astea e ca si-au facut primele efecte aproape imediat!
    E super!
  •  
    • 2 mesaje
    3 Ian 2014, 10:03
    0 0
    Astazi am cumparat si eu o cutie de Untoxin acum 2 zile de pe http://www.untoxin.ro si de maine o sa ma apuc de cura. Sper sa nu fie pacaleala si chiar sa ma ajute produsul asta sa scap de toxinele din organism!
    Pe langa suplimentele acestea o sa urmez si o dieta cu fructe si o sa-mi schimb si stilul de viata!
  •  
    • 4 mesaje
    28 Ian 2014, 09:50
    0 0
    Andrada, suplimentele sunt ok, dar ca sa ai rezultate faine obligatoriu trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Incearca sa nu mai bagi in meniu alimente care contin grasimi si carbohidrati, sa faci mult sport deoarece are un ro important in detoxifiere si sa incerci sa nu te stresezi. Stresul, poluarea si mancarea nesanatoasa sunt principalii inamici cu care trebuie sa luptam. Sper sa reusesti sa revii la forma optima
    O zi faina!
  •  
    • 2 mesaje
    20 Feb 2014, 09:55
    0 0
    Buna ziua!

Pana acum sunt multumita de rezultatele la care am ajuns cu suplimentul asta. Ma bucur nespus ca nu mi-a provocat vreun efect advers sau vreo neplacere de genul ala. Se pare ca ca in perioada asta am reusit si sa dau cateva kilograme jos.Pe langa faptul ca m-a mai scapat de toxine, ma simt mult mai energica, nu mai am starile de balonare sau greata, iar asta ma incanta destul de mult. Sper ca pe viitor sa nu revina vreo neplacere de genu!
    O zi buna!
  •  
    • 4 mesaje
    13 Mar 2014, 09:56
    0 0
    Buna ziua!

Incearca sa faci cat mai mult sport, sa ai o dieta echilibrata si lasa stresul deoparte. Stresul ne poate intoxica organismul si ne poate imbolnavi! De poate trai foarte bine si fara stres, dar asta depinde de noi, daca vrem sa facem acest lucru.
    Sper sa te mentii sanatoasa si iti doresc o zi faina1
    Numai bine!
  •  
    • 69 mesaje
    14 Mar 2014, 11:27
    0 0
    catalinasab, cati ani ai? nu te supara, apreciez gandurile tale pozitive, insa e foarte greu sa controlezi stresul... daca ai un job solicitant, familie, copii, rate la banca... suta la suta ai parte si de stress. Revenind la subiect, prefer suplimentele cat mai " curate", naturale, gen ceai verde, CLA. acai, african mango, de care sa fiu sigura ce contin.