Kit dureaza pina se obisnuieste corpu ku pastila anticonceptiva?
-
0 0De 10 zile iau pastile si ma simt rau,dureri mari in burta,burta umflata....ameteli si negru in fata ochiilor!!!!!m-am pliktisit deja....am incercat tot felu de pastile si toate sunt la fel....mediku mia spus sa astept!!!dar kid Doamne sa astept???pina voi exploda....va rog ajutatima....datimi si mie un sfat sa ma opresk sau sa beau mai departe????
-
lory333 said:De 10 zile iau pastile si ma simt rau,dureri mari in burta,burta umflata....ameteli si negru in fata ochiilor!!!!!m-am pliktisit deja....am incercat tot felu de pastile si toate sunt la fel....mediku mia spus sa astept!!!dar kid Doamne sa astept???pina voi exploda....va rog ajutatima....datimi si mie un sfat sa ma opresk sau sa beau mai departe????
E de bun simt sa opresti ceva care iti face rau, nu crezi? Eventual schimba medicul, nu doar pastilele! -
enriqua_14 said:in general,e necesar sa treaca 2-3 saptamani pana se obisnuieste corpul si-si face efectul 100%,dar nu e normal sa-ti fie rau.
Scrie si in prospect ca daca ai reactii adverse puternice,sa renunti la acel produs medicamentos.Asta inseamna ca nu este tolerat bine de organism si n-are rost sa te chinui.
Incearca sa-ti pui sterilet,care e valabil aproximativ 2 ani,apoi il schimbi,sau cumpara-ti foite chinezesti.
Probabil ca mai exista si alte contraceptive,dar nu le stiu.
Intreaba si farmacistele ce-ti recomanda in cazul tau,daca nu vrei sa te intorci la medic.
In privinta abstinentei despre care s-a amintit,cand esti casatorita si ai un barbat in dotare,ce faci?
Il tii la "regim",sau ii dai cu portia?
Nu mai suntem pe timpul Ceausistilor sa nu te poti proteja.Protectia de care vorbesti provoaca avort, asta in cazul in care nu stiai ca anticonceptionalele sunt abortive..dar banuiesc ca in biblia pe care tu o citesti nu scrie asa ceva....
-
enriqua_14 said:Anda,anticonceptionalele se iau tocmai ca sa previi o sarcina,nu ca sa scapi de un copil nedorit dupa ce ai comis intimitatea (si asta o stie orice pustoaica de pe eva cu exceptia ta).
Mai informeaza-te daca nu stii ce "vorbesti"si abia apoi "treci la atac".Tu esti singura care ar trebui sa se informeze ..anticonceptionalele sunt abortive .asta in caz ca nu stiai cum functioneaza :
Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie împiedicând sarcina, fie provocând avort timpuriu:
-asupra ovarelor, împiedicând eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulaţiei);
-asupra consistenţei mucozităţii cervixului în colul uterin, îngroşând mucusul şi astfel îngreuind sau chiar împiedicând înaintarea spermatozoizilor spre uter şi trompele uterine;
-asupra ţesutului mucoasei uterului, astfel încât implantarea vitală a ovulului fecundat în acest ţesut nu mai poate avea loc şi ovulul fecundat moare (inhibarea implantării, deci efect de avort timpuriu);
-asupra trompelor uterine, în sensul că ovulul fecundat este transportat atât de lent, încât nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare şi piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).
Orice ovul fecundat primeste suflet din secunda conceperii, deci avort se cheama indiferent ca e in prima zi de la conceptie sau la 2 3 luni prin chiuretaj. Iar avortul e CRIMA
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: -
anda22-7 said:
Orice ovul fecundat primeste suflet din secunda conceperii, deci avort se cheama indiferent ca e in prima zi de la conceptie sau la 2 3 luni prin chiuretaj. Iar avortul e CRIMA
Ar trebui sa treaca astia la efecte adverse, pe langa dureri de cap, ameteli, sau altele si faptul ca risti sa arzi in focul vesnic
. -
enriqua_14 said:Nu te pune nimeni sa iei anticonceptionale cand esti insarcinata.
Si a opri aparitia (formarea) unui copil nedorit,nu se poate numi CRIMA (atata timp cat el nu exista inca).
Tocmai asta este scopul lor sa le folosesti preventiv.
Ca unele femei le ia sa piarda sarcina,e cu totul altceva,(idee care nu o sustin),dar daca acel copil inca nu exista in pantecul tau si nici nu doresti momentan sa-l ai,poti evita o sarcina folosind pilula contraceptiva cat vrea muschiul tau.
Eu asta am spus,nu ce ai inteles sau ce ai interpretat tu ca de obicei.
Si acestea fiind spuse,daca ai fi maritata,ai sti ca nu e normal sa-ti "pedepsesti" sotul tinandu-l la colt .Cu abstinenta ramai fara barbat si fara familie.
Si nu am negat faptul ca pilulele contraceptive contin o droaie de efecte negative,nocive pt organism,ci ca trebuiesc folosite cand ai relatii intime,atunci cand vrei sa eviti aparitia unei sarcini (nicidecum intreruperea ei ).
Aberezi ca de obicei.
Mai clar decat atat,n-am cum sa-ti explic.Tu esti chiar in plop si -plopu'n aer. Unde am scris eu ca anticonceptionalele se iau dupa ce ramai gravida.???? Mai citeste o data daca intelegi mai greu sau iti mai explic eu o data. Pilule nu te feresc de sarcina in sensul ca ovulul nu ajunge fecundat , ci din contra , ovulul se fecundaza dar din cauza hormonilor din pastile, care ingroasa mucusul din jurul trompelor uterine , OVULUL DEJA FECUNDAT ajunge sa fie eliminat neputandu se fixa. Si eliminarea ovulului deja fecundat se cheama AVORT SPONTAN , deci implicit CRIMA. Acum pricepi????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
anda22-7 said:esti clar in lumea ta....
Aha, lumea asta in care suntem si noi toti restul. Lumea in care ne informam nu doar de pe situri crestine care au informatii de acum 20 de ani si unde nu suntem toti spalati pe creier de biserica la care mergem, daca mergem.
Cred ca-mi place aici, voi ce ziceti? -
enriqua_14 said:Anda scumpa si draga,"cretinismul" de care amintesti,provine de la tine,nu eu l-am inventat.
Sa ai un sot si sa nu ai relatii intime ca sa nu ramai insarcinata,e absurd.
Si da,asa este...Dumnezeu a zis : "Fiti roditori,inmultiti-va si umpleti pamantul,supuneti-l si stapaniti peste (...) orice creatura vie care se misca pe pamant."
Oricine stie ca aceste cuvinte le-au fost adresate lui Adam si Eva cand existau doar ei pe pamant ca fiinte umane.Era normal sa le spuna sa procreeze,sa aibe urmasi,pt ca Dumnezeu dorea sa vada omul ca se bucura de viata si de realizarile lui,sa nu fie singur printre restul vietuitoarelor create de EL.
Aceasta porunca insa,nu le-a fost data si discipolilor de mai tarziu,pt ca nu mai era nevoie.
Omenirea in momentul de fatza este in numar mult prea mare,ca dovada ca multe tari se confrunta cu probleme economice grave.Saracia este evidenta datorita consumului foarte mare de resurse naturale care nu mai fac fatza cerintelor noastre.
Cu "teoria" Andei insa,faci dragoste cu barbatul doar cat vrei sa procreezi,(adica toata viata sau deloc),ca daca indraznesti sa faci sex si te opresti in a darui urmasi esti demna sa arzi in foc,ca si cum iubirea si apropierea fizica dintre 2 soti,nu trebuie sa implice si sentimente,ci este legata doar de procreere,ceea ce pare chiar absurd.
O femeie nu trebuie sa fie tratata ca un animal numai bun de prasila.
Daca te mariti si faci copii in jurul varstei de 20 de ani,pana iesi la pensie,faci in fiecare an cate un copil iar tu alta menire nu mai ai decat sa legeni si sa schimbi la scutece pana mori.
Crezi ca asta a vrut Dumnezeu de la femei?
In ce priveste Biblia,nu scrie nicaieri ca nu poti sa ai controlul numarului de copii pe care-i doresti,(ea condamna doar avortul,suprimarea vietii cand ea este prezenta deja in corpul unei femei) si asta este o decizie strict personala.
Daca este sa luam ca atare Geneza ca trebuie "sa ne inmultim sa umplem pamantul" si in zilele noastre fiecare dintre noi (desi este deja suficient de plin ) intr-o lume in care nesiguranta zilei de maine este in floare si nu le poti oferi copiiilor tai aproape nimic,ce faci?
Este oare rational sa tot facem la copii fara sa ne oprim?
Atunci,care mai este diferenta dintre noi si animale? si unde ajungem in ritmul asta?
Nu se poate dovedi nicaieri ca oamenii din zilele noastre se afla sub aceeasi porunca pe care a primit-o Adam si Eva .
Este paradoxal sa aplici astazi la milioane de oameni,o formula care a fost valabila doar atunci pentru cei 2 oameni,care erau singurii locuitori ai planetei.
Dar inafara de orice altceva,trebuie sa tinem seama si de sanatatea unei femei .
Nu putem lasa lucrurile in voia intamplarii,facand copii in nestire.
Se stie foarte bine ca riscul complicatiilor severe si a mortalitatii in randul femeilor se afla in cazul celor care raman insarcinate inainte de 18 ani,sau dupa 35-40 de ani cand au mai avut inca 4-5 nasteri inainte la o distanta mai mica de 2 ani de zile de la ultima sarcina avuta.
Asadar,un barbat cu adevarat credincios,care are o reala consideratie pt sotia sa,are grija sa nu ajunga in situatia asta.Nici n are rost sa ti spun cata prostie zace in postarea de mai sus dar e clar ca esti total pe langa subiect. "Fiti roditori si inmultitiva " nu se traduce prin faceti avort in nestire!!!! Ce treaba are versetul din Geneza cu Crima produsa de avortul provocat de anticonceptionale?????????? In plus Biserica interzice metodele contraceptive care provoaca avort, dar asta nu inseamna ca nu exista planificare familiala dupa morala crestina pe care Biserica chiar o recomanda .
Cu "teoria" Andei insa,faci dragoste cu barbatul doar cat vrei sa procreezi,(adica toata viata sau deloc),ca daca indraznesti sa faci sex si te opresti in a darui urmasi esti demna sa arzi in foc,ca si cum iubirea si apropierea fizica dintre 2 soti,nu trebuie sa implice si sentimente,ci este legata doar de procreere,ceea ce pare chiar absurd. - Esti de o prostie crasa daca mintea ta asta a inteles din ce am postat eu, deci teoria asta iti apartine , si nici nu i de miratre atata timp cat si biblia o interpretezi dupa cum i se scoala lu barbatu tau...
-
In cele 10 porunci e inclusa si cea cu SA NU UCIZI, ori folosirea contraceptivelor duce la avort, deci despre asta e vorba, ca vad ca nu pricepi nicicum. Exista planificarea familiala aprobata de Biserica iar asta sigur nu include folosirea pilulelor , steriletului si alor metode care provoaca indirect avort.
-
Steriletul este în primul rând un mijloc abortiv timpuriu. Prin producerea intenţionată a unei congestii de iritaţie în ţesutul conjunctiv uterin, implantarea embrionului este împiedicată şi acesta moare. Rolul spermicid al cuprului înglobat în materialul spiralei moderne nu schimbă hotărâtor acest mecanism de funcţionare. Tot atât de puţin convingătoare este şi descrierea mai recentă a spiralei care pretinde că IUD pur şi simplu ar împiedica realizarea fecundării.- Asta o spune medicina, Deci esti clar in aer.
-
Spermicide sub forma de supozitoare, săruri, alifii, spray-uri, tampoane, foite !!!
Acestea sunt substanţe chimice destinate uciderii spermatozoizilor.
Incertitudinea împiedicării fecundării prin acest procedeu nu este nevoie să mai fie scoasă în evidenţă. Vom semnala doar o informaţie recentă, furnizată de Societatea Central-europeană pentru Medicina Reproducerii, de Societatea Elveţiană pentru Planificarea Familiei şi de Societatea Elveţiană pentru Sterilitate şi Fertilitate în cadrul unei sesiuni de perfecţionare care a avut loc în ianuarie 1989 la Schaffhausen: Toate sărurile, alifiile, spary-urile, tampoanele, supozitoarele anticoncepţionale conţinând monoxidol-9 nu produc doar reducerea mobilităţii spermatozoizilor şi a funcţiei lor acroseminale, ci au ca efect şi o "decondensare a nucleului lor celular". Se pot produce leziuni moleculare în spermatozoizi şi modificări ale structurii ADN. În cazul unei fecundări, acestea conduc la malformaţii ale zigotului. Până în prezent nu s-au semnalat, totuşi, naşteri cu malformaţii, pentru că, oricum, embrionii astfel apăruţi se elimină de regulă prin avort timpuriu. Aşadar, şi în acest caz ne aflăm în faţa unui efect abortiv, care nu fusese identificat ca atare până în prezent. -
"Odata pus,acesta impiedica formarea unei sarcini." pai si ai idee cum impiedica sau vb din auzite. Ovulul se fecundeaza doar ca nu se mai poate prinde de trompe si astfel embrionul este eliminat. DEci din moment ce ovulul se fecundeaza adica rezulta embrionul, e clar ca se cheama avort spontan. PRICEPI??????????????????