Arsura
-
30 Iul 2013, 15:000 0Am nevoie de ajutorul vostru! Dintr-o secunda de neatentie am reusit sa imi fac o arsura frumusica cauzata de toba de la motocicleta.. Cei care cunosc vreun remediu va rog sa mi-l impartasiti! Arsura e in stadiul in care besica aceea plina cu lichid galbui s-a spart....si doare destul de rau.
-
30 Iul 2013, 15:09Buna Andreea, eu am cumparat de la florarie o aloe vera medicinala in ghiveci, pe care o tin in casa si la nevoie tai dintr-o frunza si aplic pe arsura. Merge garantat, calmeaza durerea si reduce vizibil cicatricile ramase in urma arsurilor. Sper sa te ajute!
Acest mesaj a fost editat de către isobell: 30 Iul 2013, 15:10 -
30 Iul 2013, 16:48
isobell said:Buna Andreea, eu am cumparat de la florarie o aloe vera medicinala in ghiveci, pe care o tin in casa si la nevoie tai dintr-o frunza si aplic pe arsura. Merge garantat, calmeaza durerea si reduce vizibil cicatricile ramase in urma arsurilor. Sper sa te ajute!
Iti multumesc! Voi incerca orice, pentru ca deja devine exasperant! Deabia pot sa pasesc pentru ca se intinde pielea din acea zona si ustura de mama focului. -
16 Sep 2013, 15:20Buna ziua,
pentru arsuri crema Farederm este un foarte bun reepitelizant, cicatrizant, atiseptic, antinflamator.Se aplica d 2-3 ori pe zi.Nu se aplica pe rani deschise.