Imunitate prin metode naturiste
-
24 Iul 2013, 12:450 0Hello chicas! eu m-am tot confruntat vara asta cu stari de oboseala excesiva, iar doctorul mi-a zis ca poate sa fie din cauza imunitatii slabite. Mi-a recomandat un produs natural din struguri Vita Grapes, de la Ropharma. Vi-l recomand, stimuleaza imunitatea, este foarte bogat in fier, are un puternic rol antioxidant si in plus m-a ajutat si sa slabesc!
-
16 Aug 2013, 15:25http://www.hplus.ro - Produse Calivita - Suplimente alimentare, vitamine, minerale Paraprotex, Power Mins, Acidophilus la pret de distribuitor. Magazin Naturist Partener Calivita. Comanda acum la 0756.250.964 sau trimite un e-mail la comenzi@hplus.ro Produsele Calivita sunt cele mai concentrate de pe piata avand o eficienta si calitate exceptionala.
-
16 Sep 2013, 15:59Buna ziua, pentru imunitate scazuta asociata cu oboseala capsulele Imunitate cu 7 ciuperci sunt foarte eficiente si indicate.Se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
-
31 Iul 2015, 22:17Buna tuturor, eu am rezolvat problema cu produse pe baza de gel din SUA. Recomand inclusiv pentru copiii de la 4 ani in sus
0746 259 276 -
31 Iul 2015, 22:58echinaceea , produsele apicole polenul crud , imunorezistan , catina etc ...sunt atatea variante de produse naturale si romanesti ...incercati!!!!!!!!!!!!!!!!