HEMOROIZI LA BARBATI!
-
3 Apr 2005, 20:160 0Buna seara (ca acum e seara la mine)fetelor!
Uitati am si eu o problema..mai bine zis un unchi in America..care are 35 de ani si m-a rugat sa ma interesez..pentru cand vine in tara ...de un tratament pentru hemoroizi...
Ce sa zic...va rog spuneti-mi si mie la ce fel de medic tre' sa se duca..generalist..sau ce fel...
O clinica unde stiti voi ca e personal de incredere ...
Si daca ati avut probleme de genul asta..cam in ce consta tratamentul...ma refer la unul definitiv..nu alifii si alte leacuri..
Multumesc anticipat!
Pupici! -
3 Apr 2005, 21:16Probabil la enterolog sau dermatolog. In rest, nu stiu. Cu siguranta tipul de tratament (prin urmare si costul) depinde de locul unde sunt amplasati hemoroizii (interni sau externi), de dimensiunile lor, de unele particularitati fizice si fiziologice ale pacientului etc etc...
Uite ce am gasit:
http://www.medicina-estetica.ro/html/info.html
Mergi in josul paginii, la CHIRURGIA DERMATOLOGICA, unde scrie care sunt metodele de tratare a hemoroizilor - sunt doar mentionate, nu si explicate. E un prim pas care sa te ajute sa-ti continui cautarile. -
3 Apr 2005, 21:32Poate sa mearga mai intai la un medic internist, dar pana la urma tot la chirurgie va ajunge (mai ales daca este grav).Tratamentul chirurgical este singurul definitiv in cazul hemoroizilor, restul sunt ajutatoare, paleative sau prelungesc timpul pana va ajunge la chirurg.Multa bafta!